MultiVersus-video biedt diepgaande blik op gloednieuwe PvE-modus “Rifts”

thumbnail

Warner Bros. Games heeft een MultiVersus-video uitgebracht over de gloednieuwe PvE-modus “Rifts”, die een andere manier biedt om de game te ervaren buiten de competitieve PvP-wedstrijden om.

Het speltype Rifts bevat allerlei onverwachte wendingen, van eindbaasgevechten tot minigames, samen met voortdurende content-updates om de boel fris te houden. Elke Rift bestaat uit hoofdstukken, die zijn opgebouwd uit verschillende knooppunten die bestaan uit gevechten en uitdagingen, en elk knooppunt bevat unieke mutators voor verschillende gevechtsscenario’s. Door knooppuntdoelen te voltooien en wedstrijden te winnen, kunnen spelers beloningen verdienen. Door knooppuntdoelen te voltooien en wedstrijden te winnen, kunnen spelers beloningen verdienen, evenals edelstenen, die kunnen worden gebruikt om stats te verhogen en speciale effecten te geven.

Als een van de vele manieren om MultiVersus te ervaren bij de lancering op 28 mei, kan Rifts ook een manier zijn voor spelers om mechanieken te leren, personages te testen en vaardigheden aan te scherpen, of ze nu alleen spelen of online samenwerken met een vriend.

Bekijk en deel de MultiVersus – Official Rifts Mode Explainer hieronder:

MultiVersus, ontwikkeld door Player First Games, is op 28 mei beschikbaar als gratis download voor PlayStation 5- en PlayStation 4-consoles, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles en pc (Steam en Epic Games Store), met volledige ondersteuning voor cross-play en cross-progression.

De free-to-play platform fighter bevat een steeds groter wordende reeks populaire personages gebaseerd op Warner Bros. Discovery franchises, waaronder Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Black Adam, en The Joker (DC); Shaggy en Velma (Scooby-Doo); Bugs Bunny, Tasmanian Devil a.k.a. Taz, en Marvin the Martian (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Tom & Jerry (Tom and Jerry); Finn the Human, Jake the Dog, en Banana Guard (Adventure Time); Steven Universe en Garnet (Steven Universe); Iron Giant (The Iron Giant), LeBron James (Space Jam: A New Legacy); Rick Sanchez en Morty Smith (Rick and Morty); Gizmo en Stripe (Gremlins); en een buitengewoon origineel wezen genaamd Reindog.

Ga voor meer informatie naar MultiVersus.com of neem deel aan het gesprek in de community op Twitter/X (@MultiVersus), YouTube (MultiVersus), Instagram (MultiVersusGame), Facebook (MultiVersus) en Discord (MultiVersus).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx