MTV Games en Harmonix maken 15 nummers bekend van The Beatles: Rock Band

thumbnail

MTV Games en Harmonix, de grootste muziekgame-ontwikkelaar ter wereld en onderdeel van MTV Networks van Viacom’s, hebben gisteren nog 15 nummers bekendgemaakt van de in totaal 45 nummers die bij The Beatles: Rock Band op disc zullen worden geleverd. Op www.thebeatlesrockband.com kun je de gametrailer met acht van deze 15 nummers bekijken.

The Beatles: Rock Band werd vorige maand op de E3 Media & Business Summit 2009 gepresenteerd tijdens de Microsoft-persbijeenkomst. De 15 nummers die nu worden aangekondigd, behoren tot de meest succesvolle en populairste nummers die The Beatles ooit hebben opgenomen, zoals Can’t Buy Me Love, Paperback Write, With A Little Help From My Friends en Yellow Submarine. In totaal zijn er nu 25 nummers bekendgemaakt.

De 15 nieuwe nummers voor The Beatles: Rock Band en de podia waar ze zijn gespeeld, zijn:

– Twist And Shout / Cavern Club
– Do You Want To Know A Secret / Cavern Club
– Can’t Buy Me Love / Ed Sullivan Theater
– I Wanna Be Your Man / Ed Sullivan Theater
– Eight Days A Week / Shea Stadium
– Paperback Writer / Budokan
– And Your Bird Can Sing / Budokan
– Yellow Submarine / Abbey Road Dreamscape
– Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band / Abbey Road Dreamscape
– With a Little Help from My Friends / Abbey Road Dreamscape
– Within You Without You / Tomorrow Never Knows / Abbey Road Dreamscape
– Revolution / Abbey Road Dreamscape
– Birthday / Abbey Road Dreamscape
– Dig A Pony / Rooftop Concert
– I’ve Got A Feeling / Rooftop Concert

Later wordt bekendgemaakt welke nummers nog meer op disc worden uitgebracht.

In The Beatles: Rock Band kun je met je gitaar, bas, microfoon of drums volledig opgaan in de bijzondere collectie van Beatles-nummers. Tijdens het spelen doorloop je de legendarische carrière van The Fab Four. Van de Liverpool-optredens uit de jaren 60 tot het laatste, onvergetelijke optreden op het dak van Apple Corps; volg de band op hun wereldtournee tijdens het hoogtepunt van Beatlemania.

Voor de eerste keer ooit in een muziekgame kun je in The Beatles: Rock Band vocale harmonieën voor drie stemmen zingen, waardoor je met je vrienden de ongekende zangstijl van de The Beatles tot in perfectie kunt nadoen.

Zoals eerder aangekondigd, zal het volledige Abbey Road-album later te koop zijn als download. Daarnaast wordt “All You Need Is Love” op 9 september 2009 tijdelijk en exclusief uitgebracht via Xbox LIVE als een download-nummer voor The Beatles: Rock Band. De opbrengsten zullen Apple Corps Ltd, MTV Games, Harmonix en Microsoft schenken aan Artsen Zonder Grenzen/Médecins Sans Frontières (MSF).

The Beatles: Rock Band wordt op 9 september 2009 wereldwijd gelijktijdig uitgebracht voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft, het PLAYSTATION3 computer entertainment systeem van Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) en de Wii van Nintendo. Deze release valt samen met de lancering van de volledige, originele, digitaal geremasterde cd-catalogus van The Beatles. De game zal compatibel zijn met alle Rock Band-instrumentcontrollers en de meeste randapparaten en microfoons van Guitar Hero en andere muziekgames.

Met The Beatles: Rock Band presenteren Apple Corps, EMI Music, Harrisongs Ltd en Sony/ATV Music Publishing voor de eerste keer nummers uit The Beatles-muziekcollectie in een interactieve videogame. The Beatles: Rock Band wordt uitgegeven door MTV Games en ontwikkeld door Harmonix, de grootste muziekgame-ontwikkelaar ter wereld en makers van de gamehit Rock Band. Electronic Arts is de distributiepartner voor het spel. Daarnaast werkt Giles Martin, coproducent van het LOVE-album, het innovatieve Beatles-project, als muziekproducent mee aan dit baanbrekende Beatles-project.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx