Motorbikes maken entree in Transformers Universe

thumbnail

Jagex introduceert met trots ‘motorbikes’ in de gratis third-person MOBA game, TRANSFORMERS UNIVERSE. De lancering van de twee bots, Swagger (Autobot) en Diabla (Decepticon), zullen de epische gevechten op hun grondvesten doen schudden. Daarnaast is het de eerste keer dat deze nieuwe strijders te zien zijn sinds de game in Open BETA is gegaan. Het debuut van ‘motorbikes’ in TRANSFORMERS UNIVERSE geeft spelers toegang tot bots met een grotere mate van flexibiliteit als ze in voertuigenvorm zijn en nieuwe vaardigheden, zoals cloaking, voor geavanceerde gevechtstechnieken.

Swagger is een Interceptor klasse bot geschikt voor hit en run tactieken en is de eerste strijder in de game met een cloaking apparaat. Dit maakt hem een uiterst dodelijke vijand, vooral als Decepticon spelers verminderde afweer hebben.

Diabla is een Decepticon die zich vooral richt op schade, met een verweer waarmee ze zich langer staande houdt tijdens het gevecht. Spelers kunnen met haar hulp rondzwerven op het slagveld, focussen op een enkel doel en de tegenstander neerhalen zonder nadenken. Zowel Swagger als Diabla richten meer schade aan dan andere bots als ze in voertuigvorm zijn, waarmee ze ook flexibeler zijn, bijvoorbeeld als ze jagen op een vijand.

“We hebben al heroïsche veldslagen gezien in de eerste weken van de Open BETA, maar de introductie van deze behendige bots biedt een nieuwe dimensie voor zowel Autobot als Decepticon spelers,” aldus David Nicholson, vice president of TRANSFORMERS UNIVERSE. “ Swagger en Diabla, de eerste bots die geïntroduceerd worden sinds de start van de Open BETA begin juli, laten onze toewijding zien aan het leveren van regelmatige updates, een uitgebreid scala aan personages en verdieping in de strijd.“

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box