Monster Hunter Tri levert nieuwe uitdagingen tot ver na de release

thumbnail

Nintendo en Capcom kondigen de komst aan van unieke Event en Arena Quests voor Monster Hunter Tri op Wii. Deze online-missies zijn steeds beperkte tijd toegankelijk en verrijken de spelervaring met monsters en items. Door de online-missies succesvol te voltooien, ontvangen spelers zeldzame voorwerpen en materialen die ze kunnen gebruiken voor het versterken van de wapens en pantsers voor het singleplayer-avontuur of de multiplayer-missies. De Event Quests komen volgens een roulerend schema meerdere keren beschikbaar zodat spelers een aantal mogelijkheden hebben ze te ervaren.

Event Quest

Maximaal vier spelers kunnen online samenspelen om een Event Quest te voltooien. De Event Quests bieden telkens weer nieuwe uitdagingen met monsters van verschillende krachtniveaus. Spelers die mee willen doen moeten aan de vereiste hunter-rang voldoen. Is dit niet het geval, dan kan de speler proberen zijn personages sterker te maken door op monsters te jagen in het singleplayer-avontuur of de ‘gewone’ online-multiplayer-stand, zodat hij de volgende keer dat de missie beschikbaar komt wel mee kan doen. Sommige speciale wapens, waaronder drie wapens die door leden van de Capcom-gemeenschap zijn ontworpen, kunnen alleen worden verworven door aan Event Quests deel te nemen.

Gigantic Monster Quests

Een Gigantic Monster Quest is een bijzondere event quest die slechts één dag beschikbaar is. In deze missie gaan spelers aan boord van een schip om te strijden tegen het reusachtige monster Jhen Mohran. Het is de bedoeling het beest eerst met kanonschoten dichterbij te lokken, waarna spelers hem met hun persoonlijke wapens kunnen bewerken.

Arena Quests

Arena Quests plaatsen twee spelers tegenover een enkel monster in diverse arena’s. De twee hunters moeten samenwerken om het beest te vellen op de traditionele Monster Hunter manier of gewoon zo snel mogelijk, waarbij de resterende tijd de beloning bepaalt.

Het imposante Monster Hunter Tri voor Wii laat vier spelers online samenwerken en debuteert in Europa op 23 april 2010. Spelers worden verplaatst naar een levend en ademend ecosysteem waarin ze jagen op fantastische beesten om een nabijgelegen dorp tot ontwikkeling te brengen. Voor het eerst in de serie kunnen hunters ook onder water jagen op de monsters die daar leven. Spelers kunnen de actie besturen met de Classic Controller Pro, Wii-afstandsbediening en Nunchuk of Classic Controller, zodat iedereen in zijn eigen stijl de ontzagwekkende beesten kan bestrijden. Spelers kunnen daarbij ook met elkaar communiceren via text-chat of voice-chat waar Wii Speak voor nodig is.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik kan jullie verzekeren dat monster hunter totaal niet kinderachtig is. Het is 1 van de moeilijkste games die er is waarbij je echt moet beter worden voor je iets bereikt in het spel 8) De games hebben niet voor niets 300+ uur speelduur. :p

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ben altijd een beetje bang voor WII games vind het de laatste tijd gewoon niet de moeite waard.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik weet het niet met deze game. De bedoeling zullen wel goed zijn, maar het klinkt allemaal zo kinderachtig. Waarschijnlijk val ik dan ook niet in de doelgroep.:p


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx