MONOPOLY voor Nintendo Switch nu verkrijgbaar

thumbnail

MONOPOLY, wereldwijd het meest geliefde bordspel, is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Dat maken Ubisoft en Hasbro bekend.

Het iconische bordspel komt naar Nintendo’s nieuwe console, zodat spelers van alle leeftijden altijd en overal van MONOPOLY genieten. Of dat nu thuis voor de televisie is of juist achter in de auto op weg naar een vakantiebestemming. MONOPOLY is op Nintendo Switch zowel online als offline met maximaal zes spelers te spelen. Met de HD Rumble-functie van Nintendo Switch voelen spelers de dobbelsteen zelfs daadwerkelijk rollen. Spelers ervaren drie verschillende 3D borden: Klassieke Stad, Attractiepark en Griezelig. Hoe meer er wordt gespeeld, hoe meer exclusieve fiches er worden verdiend en hoe meer de stad zich ontvouwt.

Fans spelen met MONOPOLY voor Nintendo Switch op de manier die zij willen. Met zes officiële regelementen, een razendsnelle modus en vijf speciale doelen om de speelsessies in te korten, is er voor ieder wat wils. Actiekaarten maken het mogelijk voor spelers om het spel volledig te veranderen. Ze kunnen hier slim mee om gaan door sneller het bord rond te spelen, tegenstanders te straffen of extra geld te verdienen. Zo is ieder potje MONOPOLY weer anders.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx