Mogelijk geen controllers van Nintendo meer

thumbnail

Gamesgiganten lijken blijkbaar niet zo goed op te letten welke patenten er al geregistreerd zijn. Zo hadden we al te maken met de dualshock van de PS3 en de analoge sticks op de Xbox controllers en Sony controllers, die wegens patentbreuk eerst niet aanwezig mocht zijn en nu heeft Nintendo hetzelfde maar nu met zijn analoge sticks die aanwezig zijn op de Wavebird, Gamecube en Wii Classic controller. De Nunchuck en Wii-remote vallen gelukkig voor Nintendo niet onder het patent. Anascape won de rechtszaak van Nintendo, waarin Anascape 21 miljoen dollar eiste. Nintendo kan mogelijk nog in hoger beroep gaan en zal dan hun controllers uit de winkels moeten halen. Anascape liet in ieder geval al doorschemeren dat ze graag de gamesmarkt wilden betreden met hun eigen controllers.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box