MLB-ontwikkelteam ziet nog veel potentie in PS3-hardware

thumbnail

Volgens Jason Villa, senior producer van de game MLB: The Show, hebben we nog niet het beste gezien van de PlayStation 3. Volgens hem kan zijn ontwikkelteam de komende 5 jaren nog heel wat meer uit de console halen. Via de TheGamerAccess zegt Villa dat de jaarlijkse release van hun franchise zorgt voor de nodige potentiële verbeteringen voor de toekomst. “Als je praat over het potentieel van de PS3, dan zul je versteld staan van de creativiteit van ons team. Het is een extreem krachtige machine maar we hebben de limiet in verschillende gebieden wel al bereikt. Ons team werkt elk jaar weer aan het optimaliseren en het eruit halen van de voordelen van de PS3 hardware configuratie, en dat kunnen we nog wel voor de komende 5 jaren of meer doen.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  13 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  NEE. In theorie wel maar ets wat bijna elke PS3 fanboy niet snapt is dat MS geen direct access meer aan de hardware geeft met de 360 zoals wel bij de eerste Xbox (DirectX) en Sony wel met de PS3. Het voordeel van dit alles is dat de volgende Xbox geen BC profielen meer hoeft te hebben om al de 360 games te draaien. De PS4 draait waarschijnlijk gewoon weer geen PS3 games zoals de PS3 geen PS2 games behoorlijk speelt. Het nadeel is dat er enige performanceloss is aan de kant van de 360 vanwege de DirectX API. Tot… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Daarom zien PS3 games er ook veel mooier uit dan 360 games, de PS3 is gewoon veel krachtiger :clap:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Heel mooi gezegd Shoryuk3n. Trouwens is het wel zo dat de optimalisaties op alle platforms juist deze gen in een erg rap tempo zijn gegaan. Er zal vast nog wel enige winst te behalen zijn maar niet zoveel meer tenzij je concessies doet op andere diverse vlakken in je game. Jammer dat er altijd weer PS3 fanboys zijn die er geen snars van begrijpen. Ik zie alweer 3 verwijderde posts. Erg sneu!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Jullie moeten eens leren lezen. Lezen is niet alleen weten welke woorden er staan maar ook begrijpen wat er bedoelt wordt. Ten eerste hoef ik jullie niet te bewijzen dat de PS3 niet haat. Als jullie denken dat ik er geen heb, jullie probleem. En nu wat ik bedoelde: Het is logisch dat games in de toekomst er mooier uit gaan zien. Dat heeft een beetje met de PS3 te maken want het is FIXED hardware, en heel veel met ontwikkelaren. De GPU in de PS3 is gebaseerd op een nVidia 7800, wat hem iets sterker maakt dan een 7800,… Lees verder »

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  shoryuk3n dat blijkt uit je negatieve houding, in iedere PS3 bericht lig je te zeiken. Weet je wat? Verkoop je PS3 want als je er zo ontevreden bent vraag ik me af waarom je het ding hebt gekocht.. Ik vind de PS3 hardware wel geweldig en de SOny only devs bewijzen dat de PS3 wel geweldige hardware heeft. 😀

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  censuur en al ej, hedde geluk pik

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  jij bent een kind, mongool dat je bent met je billybox driehonderzestig

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Wie zegt dat ik Xbox only bezitten ben ? Niet te snel conclusies trekken kindjes.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  kijk maar begin ps2 en eind ps 2 , en hou je bezig op xbox 360 die aan zijn plafond zit :)shoryuk3n. ze roepen niet dat ze alles uit ps3 hebben gehaald met hun games , en dit is juist goed : veel developers roepen te rap alles te gebruikt hebben.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  shoryuk3n@ ik vraag mij eigenlijk af waarom jij je altijd druk maakt bij de ps3 nieuws? als xbox only bezitter , ik heb ook alleen een ps3, en geloof me het zou mij een worst wezen als als er een artikel wordt gepost hoe geweldig de kracht van de xbox is , en zou er ook niet op reageren. ook al moest de xbox beter geweldiger sneller cooler zijn dan de ps3 kan het mij niet schelen want ik heb geen xbox maar een ps3.


  Naar boven
  13
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx