Miyamoto noemt de Revolution geen next-gen console

thumbnail

Het Britse EDGE heeft weer een opvallend interview gehouden met de heer Shigeru Miyamoto van Nintendo. Hierin wordt onder andere over de Nintendo Dual Screen handheld gesproken. Hij noemt het op dit moment een groot succes en vrijwel iedere gamer bezit op dit moment de DS in Japan, ook mensen die nog nooit games gespeeld hebben. Deze mensen waren vooralsnog vooral content met games als Brain Training. Ook traditionele games blijken nog steeds populair te zijn, Mario wordt hierbij als duidelijk voorbeeld genoemd. Animal Crossing: Wild World is op dit moment echter nog de snelst verkopende game in Japan gebleken.

Ook wordt nog over de Nintendo Revolution gesproken. Zo vertelt Miyamoto dat de controller van de Nintendo next-gen console niet op de afgelopen E3 verscheen. Hij was namelijk bang dat een zelfde soort concept door de concurrenten overgenomen zou gaan worden. Op dit moment hoeft hier niet meer voor gevreesd te worden aangezien ook Sony al in een ver stadium is met hun PS3, de controller verschijnt dan ook ongetwijfeld wel op de aankomende E3 in mei. Miyamoto wil de Revolution voorlopig niet bestempelen als een next-gen console, hij noemt het meer een huis, tuin en keuken console die in feite elk gezin zou moeten hebben. Hij wil dat mensen op een positieve manier gewezen worden op een aanschaf van de Revolution.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box