Misha Collins te gast bij Heroes Dutch Comic Con

thumbnail

Heroes Dutch Comic Con maakt vandaag een nieuwe special guests bekend. Misha Collins, vooral bekend van zijn rol als Castiel in de televisieserie Supernatural, komt naar de zomereditie van het evenement! Fans kunnen met de acteur op de foto, een handtekening bemachtigen en vragen aan hem stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium. Misha Collins voegt zich bij David Tennant (Doctor Who) en Cobie Smulders (How I Met Your Mother), die al eerder aangekondigd werden als special guest voor de komende editie.

Misha Collins is een Amerikaanse acteur, producent en activist. Twaalf jaar lang vertolkte hij de rol van engel Castiel in Supernatural (2005–2020). Collins werd geïntroduceerd in het vierde seizoen van de meervoudig Emmy-genomineerde serie, dat het verhaal vertelt van twee broers die op jacht gaan naar alles dat met het bovennatuurlijke te maken heeft. De acteur was bijna 150 afleveringen te zien als Castiel.

Naast het populaire Supernatural speelde de acteur in een verscheidenheid aan films en televisieseries, waaronder Girl, Interrupted (1999), het elfde seizoen van ER (1999–2004) en het eerste seizoen van 24 (2001–2014). Recentelijk kroop hij in de rol van superschurk Harvey Dent in Gotham Knights (2023). Als producent kent Collins ook successen. Zo co-produceerde hij de awardwinnende documentaire Loot (2008) en bedacht, schreef en regisseerde hij de seriereeks TSA:America (2014).

Goede doelen en activistisch werk

Collins is een gepassioneerd activist en filantroop, die met name jongvolwassenen in beweging wil krijgen om zich in te zetten voor sociaal-maatschappelijke zaken. Zo ontwikkelde hij de wereldwijde speurtocht GISH en richtte hij de non-profit organisatie Random Acts op, waarbij mensen in meer dan 100 landen geld inzamelen om onder andere bedreigde regenwouden te redden, een school te kunnen bouwen in Nicaragua en een weeshuis in Haïti op te kunnen zetten. Daarnaast zet Collins zich in voor vele activistische kwesties, zoals de oorlog in Oekraïne.

Ontmoet Misha

Misha is aanwezig op zaterdag 22 en zondag 23 juni tijdens Heroes Dutch Comic Con. Bezoekers kunnen een handtekening bemachtigen, met hem op de foto en vragen aan hem stellen tijdens de Q&A op het hoofdpodium. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2819
  28 dagen geleden

  Die staat echt in mijn hoofd gegraveerd door zijn rol als Castiel in Supernatural.Wist niet eens dat hij deze al twaalf jaar vertolkte.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx