Milestone en BigBen Interactive kondigen MotoGP 14 aan

thumbnail

Milestone, een van de meest gewaardeerde ontwikkelaars van racegames voor consoles en Windows PC, kondigt vandaag MotoGP14 aan, de nieuwe game gebaseerd op het MotoGP-wereldkampioenschap. De game zal in juni 2014 verschijnen voor PlayStation 4, Xbox 360, Windows PC, PlayStation 3 en PlayStation Vita.

Het nieuwe MotoGP-seizoen begint op 23 maart in Qatar en zal op 28 juni ook Nederland aandoen. De bijbehorende game bevat vele technische verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, zoals een nieuw ontworpen engine die niet alleen het beste haalt uit de PlayStation 4 maar ook uit de vorige generatie consoles, een nieuwe geluidsengine, nieuwe real-time lichteffecten, nog nooit eerder vertoonde graphics in een motorracegame en tot slot een rijkere en meer ontwikkelde multiplayer-ervaring.

“MotoGP14 en de ontwikkeling ervan op het nieuwe PS4-platform staan voor een belangrijke stap in de wereld van motorracegames. Met MotoGP13 hebben we de basis gelegd voor de gameplay en de werking van de game en, samen met de community, ook de wensen van de spelers. Dit nieuwe deel introduceert vele nieuwe features die we de komende maanden gaan onthullen”, zegt Andrea Basilio, Game Director bij Milestone.

MotoGP14 bevat de circuits en rijders van het officiele MotoGP seizoen 2014, rijders uit de MotoGP-klasse van 2013 en kampioenen uit het verleden. In totaal meer dan 100 rijders, alle officiële fabrikanten en 18 circuits.

MotoGP14 is ontwikkeld door Milestone en zal in juni verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox 360, Windows PC, PlayStation 3 en PlayStation Vita.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box