Mike Tyson stapt terug in de ring met WWE 13

thumbnail

De “Live the Revolution” campagne komt verder op stoom met de aankondiging van THQ Inc. dat niemand minder dan de ongeëvenaarde Mike Tyson – virtueel – terugkeert in de ring in WWE ’13, de volgende editie van de WWE videogame franchise. De voormalig onbetwiste kampioen bij de zwaargewichten, ook wel bekend als “baddest man on the planet”, zal beschikbaar zijn als speelbaar personage voor iedereen die de game pre-ordert bij de deelnemende retailers in Benelux. De game verschijnt op het Xbox 360 videogame en entertainment systeem van Microsoft, PlayStation 3 computer entertainment systeem of het Wii systeem van Nintendo.

Tyson zorgde voor headlines in de WWE (NYSE: WWE) in 1998 toen hij deel uitmaakte van de “Attitude Era” een periode die WWE’13 prominent belicht dankzij een compleet nieuwe single player campagne. Hij werd een legende net voor WrestleMania XIV, waar D-Generation X (DX) hem rekruteerde als versterking langs de ring tijdens de main event match tussen DX-lid Shawn Michaels en Stone Cold Steve Austin, voor de WWE championship titel. Tyson gekleed in zwarte DX t-shirt en zwarte jeans , dezelfde look als in WWE’13, kwam tussen tijdens de match wat Austin de titel opleverde. Tyson keerde terug naar de WWE in Januari 2010, als gast host tijdens Monday Night Raw en werd in April 2012 opgenomen in de WWE Hall Of Fame.

“Als een van de meest legendarische kampioenen in de geschiedenis van het boksen en als een van de meest spectaculaire gasten ooit getoond tijdens een WWE programma leidde Tyson een ongelooflijke revolutie die de manier waarop fans de sport beleven helemaal veranderde,” meent Sean Ratcliffe, Vice President, Global Brand Management, THQ. Hij was een geweldig deel van de Attitude Era en is zeker een persoon die fans wereldwijd zal aanspreken om de revolutie in WWE’13 te beleven.”

“ De baddest man on the planet is terug- en enkel in WWE’13.” zegt Mike Tyson, “Wereldwijd zullen fans kunnen herbeleven wat ik meemaakte tijdens het Attitude Era”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x