Mikami bevestigt Vanquish voor deze winter

thumbnail

Vanquish director Shinji Mikami heeft bevestigd dat hun nieuwe game van Platinum, Vanquish, dit jaar nog zal gaan verschijnen. In de Famitsu laat de woordvoerder weten dat het hier gaat om een game voor zowel de Xbox 360 als de PlayStation 3. Het gaat om een third person shooter, wat eerst niet het geval was. Je moet het opnemen tegen robots, en niet mensen, wat eerder ook verwacht werd. In het plot zijn Rusland en Amerika met elkaar in gevecht om de toekomst. Verdere details wilde de man nog niet bekend maken. De Resident Evil creator wilde wel kwijt dat het spel voor zo’n 80% af is, en dat een demo in de planning staat. Een Europese release is nog niet bevestigd. De genoemde periode geldt voorlopig dan ook enkel voor Japan.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  9 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik heb weinig van die game meegekregen. Alleen die korte trailer eigenlijk. Ik ben wel benieuwd naar hoe de game er nu uitziet.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Die trailer waarmee de game is aangekondigd zag er erg indrukwekkend uit. Weet alleen nog niet op ik dat futuristische sfeertje wel mag, dat vind ik meestal niet veel aan. Maar ik geef de game nog hoop! Op de E3 zal er wel veel info over komen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Als ik ergens een hekel aanhad op de Wii, is dat Nintendo alle games van nog geen vijf jaar terug opnieuw op de Wii uitbracht onder het welbekende New Play Control!. Deze games waren gewoon letterlijk gekopieerd en met motion sensing weer voor de volle prijs in de schappen gelegd. Reinste oplichterij.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Toen Sony met het idee kwam om de God of War serie opnieuw uit te brengen, zodat deze ook op de PlayStation 3 gespeeld konden worden, kon ik niet op van geluk.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Fanboy? Nee. Tegenstrijdig? Nee. Sony levert ons met die reviving namelijk twee volwaardige games voor nog niet eens de prijs van een nieuwe game. Deze twee games zetten ze samen op ??n Blu-ray schijfje en zijn beide compleet grafisch op geschoond. Verder krijg je daar ook nog eens trophiesupport bij van Sony. Om op deze manier een geweldige serie zo mooi terug te brengen mooi voor de release van het derde deel in de serie, vind ik helemaal oke.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Als andere geweldige series, en daar is Ratchet & Clank er ook zeker een van, ook een totale make-over krijgen, die tot op de puntjes verzorgd is. Zie ik die dan ook graag in mijn collectie verschijnen.


  Naar boven
  9
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box