Mii-functionaliteit en droomevenementen in Mario & Sonic bevestigd

thumbnail

Mario & Sonic op de Olympische Spelen bevat niet alleen enorm veel realistische Olympische evenementen: SEGA kan vandaag met trots bevestigen dat er in deze langverwachte titel tevens een unieke serie exclusieve ‘droomevenementen’ aan de mix is toegevoegd. De droomevenementen – die zowel in de solo- als multiplayer-modus kunnen worden gespeeld – spelen zich af in kleurrijke spelwerelden met voorwerpen en power-ups die de speler helpen of de tegenstanders op hun knieën brengen.

De vier droomevenementen zijn:

– Droomrace (Raceparcours ‘Zandheuvel’) – Zet je schrap voor een intens raceparcours
boordevol power-ups, dat geschikt is voor één tot vier spelers.
– Droomduiken (Duikgebied ‘Het Tropische Rif’ – 10.000-meterduiken) – Dit lijkt meer op skydiven: scheer door hoepels en voer acrobatische luchtstunts uit terwijl je de obstakels en tegenstanders ontwijkt om als eerste de finish te bereiken.
– Droomschermen (Schermstrand ‘Duelwerf’) – Dankzij de unieke speciale aanvallen voor elk personage kun je in deze jungle-wereld het ultieme duel aangaan.
– Droomtafeltennis (Tafeltennisstadion ‘De Snelle Rally’) – Dit magische tafeltennisstadion is een wetenschappelijk wonder, waarin ieder personage een speciale vaardigheid krijgt – reageer dus snel!

In Mario & Sonic op de Olympische Spelen kunnen Wii-gebruikers hun ultieme spelfantasie uitleven: ze krijgen de kans om tegen hun favoriete Mario- of Sonic-personage te spelen. Dankzij de unieke interactieve Mii-functies kunnen spelers in zowel de Olympische evenementen als de droomevenementen ‘zichzelf’ spelen met hun eigen Mii-personage.

De Wii-versie van Mario & Sonic op de Olympische Spelen wordt op 23 november 2007 uitgebracht in Europa. De Nintendo DS-versie volgt in het eerste kwartaal van 2008.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx