Midway Arcade voegt iCade compatibiliteit toe

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag aan dat de populaire Midway Arcade App nu compatible is met iCade, het retro kastje voor de iPad in arcadestijl. Het miniatuur houten kastje heeft het perfecte formaat voor de iPad en is via Bluetooth verbonden met een joystick en buttons van normale grootte voor een echte arcade ervaring.

Midway Arcade biedt de ultieme arcade ervaring met een virtuele showroom van 10 klassieke arcade games, tickets en virtuele prijzen. Met de app kunnen spelers hun favoriete arcade games, zoals Spy Hunter, Joust, Rampage en meer, samen met vier skill-based games. Spelers hebben de mogelijkheid de extra Midway classics aan te schaffen door middel van een In-App Purchase. De Fantasy Game Pack bevat extra vermaak met Gauntlet I, Gauntlet II en Wizard of Wor, terwijl de Action Game Pack APB, NARC en Total Carnage bevat. Spelers strijden tegen hun vrienden, verdienen achievements en domineren online leaderboards.

De Midway Arcade App is beschikbaar voor ˆ 0,79 in de App Store voor iPad, iPhone en iPod touch of via www.itunes.com/appstore. Consumenten die Midway Arcade al hebben gekocht, kunnen via de laatste update ook over de iCade support beschikken. De Fantasy Game Pack en Action Game Packs zijn verkrijgbaar voor ˆ0,79 per stuk via een In-App Purchase.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx