Microsoft test full HD-streaming voor Xbox Game Pass

thumbnail

Microsoft is momenteel een hoge resolutie streaming oplossing aan het testen voor de Xbox Game Pass streaming service. Het gaat om wat voorheen xCloud heette. De service moet later dit jaar verschijnen en maakt streamen op 1080p-resolutie mogelijk (full HD). Volgens de WindowsCentral zou de streaming service een flinke verbetering zijn ten opzichte van de 720p service tot dusver. Vooral Xbox Game Pass games zouden via de stream beschikbaar gesteld moeten worden. Daarmee zou de toegankelijkheid van de games via deze abonnementsvorm sterk verbeterd moeten worden, zonder al te veel kwaliteitsverlies in resolutie. Xbox Game Pass Cloud gaming lanceerde in september al in 22 landen met een selectie van 150 games. De limitaties zouden in ieder geval dus flink aangepakt worden met deze nieuwe verbeteringen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box