Microsoft stelt PlayStation-gamers gerust met boodschap

thumbnail

Microsoft heeft gegarandeerd dat het de Xbox Activision-deal niet zal gebruiken om alleen nog maar exclusives naar de Xbox en PC te brengen. Volgens het concern zullen multiplatform games van nu ook multiplatform blijven in de toekomst. Welke games er precies multiplatform blijven en welke alsnog exclusief zullen blijven is echter niet bekend gemaakt. Via de PS Lifestyle lezen we dat Sony echter niet buitenspel gezet zal worden. Xbox Game Studios’ Matt Booty laat weten:

“Als we een game franchise overnemen die komt met een grote community op een aantal platforms, is het laatste wat we willen doen iets wegnemen. We vinden dat het onze taak is om iedereen aandacht te geven, herders te zijn, om door te gaan met het bouwen en koesteren van die gemeenschap, niet om het in stukken te hakken en te proberen er iets van weg te nemen.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box