Microsoft rolt juni-update voor de Xbox Series uit

thumbnail

Microsoft is begonnen met het wereldwijd uitrollen van de juni-update voor Xbox. Spelers kunnen nu dynamische achtergronden combineren met afbeeldingen uit hun favoriete spellen. Dit biedt meer mogelijkheden voor personalisatie. Daarnaast kunnen tot tien Wi-Fi-netwerken worden opgeslagen, wat het wisselen tussen netwerken vergemakkelijkt. Abonnementen kunnen nu direct via de console-instellingen worden beheerd, zodat gebruikers hun plan kunnen wijzigen of terugkerende betalingen kunnen activeren.

De firmware-update verbetert de functionaliteit van de Xbox Wireless Controllers, inclusief de Xbox Adaptive Controller. Er zijn uitgebreide ondersteuningsopties voor USB-accessoires en een verbeterde draadloze verbinding voor de Xbox Elite Wireless Controller Series 2, vooral bij gebruik van een headset. Foutoplossingen optimaliseren de spelervaring verder.

De Xbox-app op de pc krijgt een nieuw “Game Pass”-menu, dat directe toegang biedt tot spellen van Xbox Game Studios, EA Play en Riot Games. Deze update is nu beschikbaar voor alle pc-spelers. Bovendien verschijnen nieuwe spellen zoals Call of Duty: Black Ops 6 direct op de releasedatum in Game Pass.

Daarnaast zijn er verbeteringen in Xbox Cloud Gaming (Beta): spelers kunnen nu hun spelvoortgang en cloudopslag beheren, wat vooral nuttig is bij beschadigde gegevens. Ondersteuning voor muis en toetsenbord in Cloud Gaming is uitgebreid naar alle gebruikers. Deze functie is beschikbaar in Edge- en Chrome-browsers en in de Xbox-app op de pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx