Microsoft: Natal zal iedereen verrassen

thumbnail

Aaron Greenberg heeft via de CVG laten weten dat het aankomende Natal ons zal verrassen. Volgens de woordvoerder zal de nieuwe technologie een grote stap vooruit betekenen wat betreft gaming.

“Het potentieel is enorm en we hebben al jaren nagedacht over het portfolio waarmee we aan de slag willen gaan. Ik denk dat de mensen in het eerste jaar verrast zullen zijn door de variatie aan ervaringen die je met Natal op kunt doen. Het schitterende aan Natal is dat het zowel voor mannen als voor vrouwen, jong en oud, een ervaring brengt waar iedereen van kan genieten. We hadden wel een motion controller kunnen ontwikkelen. Maar dat is niet wie we zijn. We zijn een team dat durft te gokken, en we denken dat het gamen hiermee zal veranderen.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

I need to have some money transfered into my bank anuocct from another bank anuocct. Their bank anuocct is at a different, out of state bank which is a credit union and mine is a large corporate bank. What info do i need to give them so they can transfer money into my anuocct. My bank is not located in the town where they live so they cannot go to my physical bank.

Anoniem

Ik denk dat ik de eerste keer wel met een constante grijns op mijn gezicht ga spelen, maar dat komt vooral omdat alles dan nog nieuw is.

Anoniem

laat die greenberg nou meer eens zijn mond houden komt niks zinnig uit

Anoniem

Met verrassen kan hij ook bedoelen dat je negatief verrast wordt. We zullen wel zien

Anoniem

MS een team dat durft te gokken…omg dat hij het uit zijn mond durft te laten komen….We kopen andere technieken en pimpen dat een beetje en dan zijn we innovatief….dat is geen innovatie MS, dat is gewoon jatten en veel geld er tegen aan gooien.

Anoniem

Ja ja typisch weer praatjes van meneer Greenberg….. Heb niet zoveel vertrouwen in die man. maar ja, we shall see


Naar boven
6
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x