Microsoft gelooft niets van Sony’s PSN-cijfers

thumbnail

Steve McGill, Microsoft’s hoofd van de entertainment divisie, heeft via de Videogamer laten weten dat hij niets gelooft van de uitspraken van Sony, rondom het gebruik van het PlayStation netwerk. Volgens het concern zouden er namelijk meer dan 20 miljoen PlayStation netwerkaccounts aangemaakt zijn tot dusver (tot 20 februari 2009). Microsoft zegt in een reactie het volgende over de bewering:

“Sony doet wat Sony wil doen en als ze denken dat dat goed is voor de business om enkele nummertjes op te noemen dan kunnen ze doen wat ze zelf willen.” De man duidt hiermee aan dat Sony de cijfers eventueel uit eigen goedwil heeft verzonnen en dat deze niet controleerbaar zijn. Het daadwerkelijke cijfer zou dus veel lager kunnen liggen volgens de man, die er weinig van gelooft wat Sony vertelt. “Of ik ze geloof? Nee. Er zijn nog veel vragen die je kunt stellen rondom de claim. Als we praten over nummers, dan willen we weten wat de actieve hoeveelheid gebruikers is. Je kunt je nu afvragen, wat betekenen Sony cijfers nu eigenlijk. Zijn het dubbele cijfers. Ik denk dat er veel vragen open blijven op dit moment. Wat ik wel weet is dat wij de grootste online video on demand service bieden in de UK en ook wereldwijd. We hebben een grootse online service met het Xbox Live netwerk en de concurrenten kunnen daar niet dichtbij in de buurt komen.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  ja ik heb er ook stuk of 5 maar dan kunnen er wel 20 miljoen acounts zijn

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Er zijn wel genoeg gamers die meerdere accounts hebben. Zo hebben veel PS3 bezitters een US, EU en JPN account om alle content te kunnen downloaden.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx