Mewtwo laat zich zien in Pokémon Scarlet, Pokémon Violet en Pokémon UNITE

thumbnail

Er wachten spannende gevechten en tijdelijke events op je in Pokémon Scarlet, Pokémon Violet en Pokémon UNITE! Bekijk hieronder de details van een aantal aankomende events:

Daag Mewtwo met de Mightiest Mark uit in Pokémon Scarlet en Pokémon Violet!

Mewtwo, een legendarische Pokémon die zou zijn gecreëerd uit het DNA van Mew, verschijnt in 7-sterren Tera Raid Battles! Bereid je voor op de overweldigende kracht van de Genetic Pokémon. Deze Mewtwo is een geduchte vijand en heeft de Mightiest Mark om het te bewijzen!

Featured Pokémon: Mewtwo met de Mightiest Mark (Psychic Tera Type)

Waar te vangen: Black Crystal Tera Raid Battles

Tijdschema: Vrijdag 1 September 2023, vanaf 2:00 uur CET tot maandag 18 September 2023 om 0:59 uur CET

Lees hier meer: https://scarletviolet.pokemon.com/en-gb/get-mew-mewtwo/

Opmerkingen:

 • Deze speciale Mewtwo kun je maar één keer per save-data vangen. Zolang het event loopt, kun je nog steeds deelnemen aan Tera Raid Battles tegen deze Mewtwo om andere beloningen te krijgen als je hem al hebt gevangen.
 • Mewtwo kan in toekomstige events voorkomen of op andere manieren te verkrijgen zijn.
 • Om deel te nemen aan Tera Raid Battle-events, moet je het laatste Poké Portal News downloaden door Poké Portal te selecteren in het X-menu, vervolgens Mystery Gift en dan Check Poké Portal News. Je hebt geen betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om het laatste Poké Portal News te ontvangen.
 • Na het voltooien van bepaalde postgame-events kun je zwarte Tera Raid-kristallen vinden. Spelers die deze evenementen niet hebben voltooid, kunnen echter nog steeds deelnemen aan deze Tera Raid-gevechten door zich aan te sluiten bij andere Trainers in multiplayer.
 • Een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap (afzonderlijk verkrijgbaar) is vereist om online deel te nemen aan Tera Raid-gevechten met andere Trainers.

Volg: https://twitter.com/PokemonNewsUK

Mega Mewtwo Y voegt zich bij Aeos Island in Pokémon UNITE

Mega Mewtwo Y debuteerde op 17 augustus op Aeos Island als Melee All-Rounder voor de 2e verjaardag van Pokémon UNITE. Spelers kunnen een andere kant van de genetische Pokémon zien door een Mewtwo Unite-licentie aan te schaffen waarmee ze de ontzagwekkende kracht van Mega Mewtwo Y kunnen ontketenen!

Waar Mega Mewtwo X zich specialiseert in melee basisaanvallen en het versterken van zijn verdediging, specialiseert Mega Mewtwo Y zich in ranged basisaanvallen en het verhogen van zijn schade. Het zijn dezelfde Pokémon, maar ze ontgrendelen compleet verschillende speelstijlen door unieke verschillen in hun basisaanvallen, moves en Mega Evolutions.

Check de volledige moveset van Mega Mewtwo Y’s op het officiële Pokémon UNITE Twitter account

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx