Metallica’s nieuwe album in Guitar Hero III: Legend of Rock

thumbnail

Guitar Hero III: Legends of Rock van Activision Publishing, Inc.’s beleeft aanstaande vrijdag 12 september een primeur van formaat voor de wereld van games en muziek. Op dezelfde dag waarop Death Magnetic, het langverwachte nieuwe album van Metallica, voor het eerst in de winkels ligt, is het tevens in zijn geheel beschikbaar als downloadbare content in het spel. Op het downloadbare album staan exclusief voor Guitar Hero® twee versies van “Suicide & Redemption” met extra lange solo’s van James Hetfield en Kirk Hammett. Als je niet kunt wachten om te shredden, te drummen en te zingen op de maat van Metallica: Death Magnetic is ook geschikt voor Guitar Hero World Tour, dat in oktober verschijnt, dus je hoeft het album maar één keer te kopen. Fans van Guitar Hero kunnen behalve van de twee exclusieve versies van “Suicide & Redemption” genieten van een surreële Metallica-ervaring met: “That Was Just Your Life,” “The End of the Line,” “Broken, Beat & Scared,” “The Day That Never Comes,” “All Nightmare Long,” “Cyanide,” “The Unforgiven III,” “The Judas Kiss” en “My Apocalypse.”

Metallica

“We hebben nauw samengewerkt met Metallica en daarom kunnen we fans van Guitar Hero niet alleen het volledige album Death Magnetic aanbieden, maar ook exclusieve opnamen van ‘Suicide & Redemption’ als downloadbare content,” aldus Tim Riley, Vice-President van de afdeling Music Affairs van Activision Blizzard. “Met trots zetten we een nieuwe stap voor de twee werelden: een nieuw album komt tegelijkertijd in zijn geheel uit op twee verschillende mediums.”

Death Magnetic

Het album Death Magnetic van Metallica is vanaf 12 september 2008 beschikbaar voor Guitar Hero III: Legends of Rock. Je kunt het op Xbox LIVE Marketplace voor het Xbox 360 videogame- en entertainmentsysteem van Microsoft kopen voor 1440 Microsoft Points en in de PLAYSTATION Store voor het PLAYSTATION 3 computer entertainment systeem voor 16.99.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box