MetalGearSolid.com gaat in première

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH onthult vandaag de internationale METAL GEAR SOLID website www.metalgearsolid.com, waarmee de legendarische franchise wereldwijd online met een gezicht naar buiten treedt.

De onlangs geïntroduceerde website biedt unieke nieuwe functies, zoals een interactief game universum en een nieuwe media player waar ook de nieuwste game trailers, gameplay beelden en productieteam updates te vinden zijn. Verder houdt de website fans op de hoogte van het laatste nieuws over de nieuwste titels in de serie, METAL GEAR SOLID HD Collection, METAL GEAR RISING: REVENGEANCE voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en METAL GEAR SOLID: SNAKE EATER 3D voor Nintendo 3DS.

MetalGearSolid.com maakt gebruik van een HTML 5-gebaseerd platform dat gameliefhebbers toegang geeft tot het plot van de gehele METAL GEAR SOLID serie, dat boordevol actie zit. Het innovatieve webdesign introduceert voor het eerst een interactieve, gelaagde tijdlijn van de serie. Daarnaast geeft de media player spelers toegang tot de game media. Ook is het gemakkelijk om het gehele METAL GEAR SOLID universum te verkennen met de wegwijzers, bonusontdekkingen en de mogelijkheid om je eigen METAL GEAR SOLID content en herinneringen te creëren en te delen.

De METAL GEAR SOLID website is speciaal ontworpen voor de fans. Zij kunnen zich in de gelaagde game onderdompelen in rijke belevenissen, personages en verhaallijnen van de METAL GEAR SOLID serie, en ondertussen bijdragen aan de inhoud.

– De eerste laag is de METAL GEAR SOLID Timeline, een interactieve samenstelling van de meest cruciale gebeurtenissen, personages en verhaallijnen uit de game, die meer dan 200 jaar bestrijken.

– De Production Timeline is de tweede laag. In deze laag kunnen fans de persoonlijke METAL GEAR SOLID herinneringen, favorieten en inzichten van de belangrijkste leden van het Kojima Productions ontwikkelingsteam volgen.

– De derde laag is de Player Timeline. Fans kunnen hun eigen stempel drukken op METAL GEAR SOLID door hun eigen nostalgische momenten toe te voegen, hun foto’s en video‟s
te uploaden en herinneringen van andere spelers te bekijken en becommentariëren, en zo een gevarieerde en dynamische METAL GEAR SOLID community vormen.

Daarnaast is www.metalgearsolid.com volledig gericht op social media. Fans met een Facebook of Twitter account kunnen verbinding maken met de website die alles koppelt aan hun sociale kanalen, wat zorgt voor een verbeterde integratie van METAL GEAR SOLID. Verder kunnen de spelers gebruik maken van de Like, Tweet en Google +1 buttons. Ook kunnen ze hun eigen content creëren en hun favoriete METAL GEAR SOLID herinneringen delen.

“De nieuwe website brengt bijna een kwart eeuw van de METAL GEAR SOLID geschiedenis tot leven voor fans over de hele wereld” aldus Martin Schneider, General Manager van Konami Digital Entertainment GmbH. “De nieuwe website biedt interactieve content met verschillende lagen, wat past bij de complexiteit van de serie. Hierdoor kunnen fans, waar dan ook, hun eigen METAL GEAR SOLID ervaring delen.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx