Meer info omtrent PES World FInals 2012

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH maakt bekend dat de jaarlijkse PES World Finals in het Real Madrid Santiago Bernabeu stadion worden gehouden. Tijdens deze finales komen de grootste PES 2012 spelers vanuit de hele wereld samen om te strijden voor de onderscheiding als ’s werelds beste PES speler.

De beste PES 2012 spelers uit Europa, Amerika en Japan komen op 14 september samen. De 38 deelnemers gaan naar de VIP-ruimte in het Bernabeu stadion, waar de Palco de Honor ruimte in twee ruimtes wordt verdeeld. Een ruimte wordt bekleed met speelruimtes voor de wedstrijden en in de andere ruimte staat een videowall die spelers op de hoogte houdt van hun vorderingen en resultaten. Tijdens dit event doet KNOAMI live verslag via de KONAMI OnAir service, waardoor PES fans de finales kunnen volgen via www.peswordfinals.com.

De PES World Finals beginnen met een groepfase, waarin elke speler tijdens een wedstrijd van 10 minuten concurreert. De twee beste spelers van elke groep zullen vervolgens strijden om de knock-out fase voor de grote finale. De uiteindelijke winnaar wordt dan gekroond tot kampioen, de laatste in de lange rij van PES sterren.

“De PES World Finals zijn het resultaat van een jaar lang PES 2012 activiteiten. Door middel van deze wereldfinales krijgen de beste spelers de kans om hun vaardigheden te tonen”, aldus Martin Schneider, General Manager van Konami Digital Entertainment GmbH. “De Santiago Bernabeu is een locatie die dienst heeft gedaan voor ’s werelds grootste spelers, dus het is logisch dat dit jaar het evenement plaatsvindt binnen haar gewijde muren.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx