Meer dan 50 devs gebruiken Gamebryo voor ontwikkelen PS3-games

thumbnail

Emergent Game Technologies heeft bekend gemaakt dat meer dan 50 developer studio’s momenteel gebruik maken van hun gelanceerde PlayStation 3 developement tools voor de PS3. Gamebryo, zoals de software heet, is vanaf 17 februari gelanceerd en maakt het mogelijk om flexibel en op een modulaire manier gebruik te maken van het Sony platform. Daarnaast is het uitstekend geoptimaliseerd voor developer studio’s die al langer bezig zijn met dev-kits voor de PS3. De software zou het vooral mogelijk maken om het uiterste uit de SPU’s van de PS3 te halen en zo dus meer kracht te halen uit het systeem. Met elke titel die zal verschijnen laten developers dan ook zien dat de software daadwerkelijk bijdraagt aan de creativiteit en functionaliteit van de games. Gamebryo wordt momenteel onder andere gebruikt bij de ontwikkeling van Fallout 3 en Warhammer Online: Age of Reckoning. Daarnaast is de software bij de ontwikkeling van 200 games, die al verschenen, of nog moeten verschijnen, betrokken geweest, en wordt het dus steeds meer gebruikt. Meer kun je nalezen via de website van Gamesindustry.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box