Media relateren zelfmoordaanslag Rusland aan Modern Warfare 2

thumbnail

Na de terroristische aanslag in Rusland van gisteren wijzen diverse media naar de game Call of Duty: Modern Warfare 2. Volgens het onderstaande nieuws lijkt de game een en ander te maken te hebben met de aanslag die op een Russisch vliegveld heeft plaatsgevonden. Volgens enkele woordvoerders zouden mensen het verschil tussen virtueel geweld en de realiteit niet meer kunnen zien. De zelfmoordaanslag van gisteren werd gepleegd met 7 kilogram aan TNT. Bij de explosie kwamen maarliefst 35 mensen om het leven, en nog eens 110 mensen raakten gewond.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Niets hiervan is onzin. Het lijkt tuurlijk vergezocht maar dit was de eerste idee dat in me opkwam over COD. Ik geloof in samenzweringen, lol.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Moet eerlijk toegeven dat toen ik het zag ik ook gelijk aan No Russian moest denken. Maar dat dat een reden vd aanslag is slaat natuurlijk nergens op.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  zo kan je alle aanslagen, moorde etc wel gaan vergelijke met game’s =/ dus beetje onzin dit

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  GTA IV is ook al eens aan de beurt geweest, nu COD dus. Achja, games krijgen wel vaker de schuld ergens van. Ik vind het maar meer een excuus. Dat ze Manhunt nog niet de schuld hebben gegeven wanneer iemand een executie heeft uitgevoerd.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Wat een stelletje stumpers ook weer. Alsof dit de eerste aanslag op een airport was…. en helemaal in Rusland. Nee voor COD was er nergens een aanslag. Tis maar goed dat er nog niet een game geweest is waar er een aanslag in een metro/bus of voorstellingszaal geweest is, anders zou dat ook allemaal te danken zijn aan games 😉 Echt waar wie bedenkt dit nieuws? Gaat echt weer helemaal nergens over. Blijkt zometeen dat het idd een vrouw en man uit Tsjetsjenie zijn geweest, denk je echt dat die COD MW2 hebben gespeeld en daar hun idee weg hebben… Lees verder »


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx