Mass Effect TV-serie lijkt aanstaande

thumbnail

Deadline meldt dat de studio bekend van het brengen van video’s voor Amazon Prime dichtbij een deal is om een Mass Effect-serie te maken. EA’s sci-fi franchise doet het de laatste tijd wisselvallig, maar het genre lijkt voor Amazon perfect om te verfilmen. Amazon zou het aanbod van sci-fi series willen uitbreiden aangezien daar nu niet heel veel reeksen van zijn. Mass Effect zou daar goed bij passen. Eerder in 2010 werd ook al gemeld dat Legendary Pictures een Mass Effect film zou maken met Warner Bros. Deze kwam echter nooit uit. De schrijver van die film verliet de studio ook in 2012 waardoor het project helemaal gestaakt werd.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1288
  Griever(@griever)
  14 dagen geleden

  Sci-fi series willen het ook niet altijd even goed doen,Kijk maar naar een van mijn favorieten Altered Carbon.Een top serie die niet genoeg mensen wist te trekken.Hopelijk doet deze het beter.Ga hem in ieder geval zeker kijken,Want ben een groot fan van de spellen.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box