Marvel’s Midnight Suns komt in december uit

thumbnail

2K en Marvel Entertainment hebben vandaag aangekondigd dat Marvel’s Midnight Suns op 2 december zal lanceren voor Windows pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5pre-orders zijn vanaf vandaag beschikbaar. Lanceertiming voor de Xbox One-, PlayStation 4- en Nintendo Switch-versies van de game wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

De aankondiging werd gedaan als onderdeel van de Disney en Marvel GAMES SHOWCASE en bevatte een nieuwe gameplay trailer die de volle breedte laat zien van wat spelers kunnen doen in Marvel’s Midnight Suns. Als een nieuw en aanpasbaar Marvel-personage, The Hunter, zullen spelers een krachtig team van bovennatuurlijke Superhelden leiden dat het opneemt tegen groeiende onheilzame bedreigingen en een tactische Marvel-game ervaren die zijn gelijke niet kent.

Daarnaast werd Marvel’s Midnight Suns Prequel Shorts aangekondigd tijdens de Disney en Marvel GAMES SHOWCASE en on-stage op de D23 Expo 2022. Marvel’s Midnight Suns Prequel Shorts is een set van vijf korte video’s die backstory geven over hoe Lilith de Moeder van Demonen werd, en hoe Superhelden als Blade, Magik, Ghost Rider en Nico Minoru samenkwamen om de jonge kern van de Midnight Suns te vormen.

“In Marvel’s Midnight Suns wisten we dat we een hele gave kans hadden om diep in de duistere kant van Marvel te duiken en een aantal bovennatuurlijke helden te introduceren die voor veel Marvel-fans misschien nieuw zijn,” aldus Jake Solomon, creative director bij Firaxis Games. “Prequel Shorts werpt licht op de gebeurtenissen die aan de game voorafgaan en brengt de wereld van Marvel’s Midnight Suns echt tot leven.”

Als onderdeel van de aankondiging van Prequel Shorts, onthulden 2K en Marvel Entertainment de openingsintro en deelden ze dat de eerste korte video op Halloween – 31 oktober 2022 – in première zal gaan via het Marvel Entertainment YouTube-kanaal. Marvel’s Midnight Suns Prequel Shorts wordt geanimeerd door de getalenteerde teams van Sun Creature Studio en DIGIC Pictures; elke video staat momenteel gepland om wekelijks te worden uitgebracht.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx