Marvel’s Avengers-ondersteuning stopt later dit jaar

thumbnail

Crystal Dynamics heeft aangekondigd dat het stopt met het ondersteunen van Marvel’s Avengers later dit jaar. In een blog post laat de developer weten dat de laatste update van het spel op 31 maart 2023 zal gaan lanceren en dat de ondersteuning stopt op 30 september 2023. Je kunt de game nog wel gewoon online blijven spelen vooralsnog.

Marvel’s Avengers biedt spelers een rijke en uitgebreide gameplay-ervaring, en combineert de verhalende, single player-gerichte Reassemble-campaign met de doorgaande Avengers Initiative’s War Zone-missies, die de Avengers verplaatsen over de hele wereld, en daar voorbij. Elke missie in de Reassemble campaign is gemaakt om de unieke vaardigheden van één of meer helden te laten schitteren, terwijl de Avengers Initiative-missies geschikt zijn voor solo-spelers met een computergestuurd team, of met teams van twee tot vier spelers, met elke held in je verzameling.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1947
  5 dagen geleden

  Ben wel terug gekomen voor de Black Panther en Spider-Man content,Maar verveel me heel snel met deze.Is niet te verglijken met wanneer je de Spider-Man in de game van Insomniac speelt.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx