Mario Kart 8 + Splatoon Wii U Premium Pack komt op 30 oktober naar Europa

thumbnail

Een nieuwe Wii U-hardwarebundel met daarin twee van Nintendo’s wereldwijd miljoenen verkopende multiplayergames arriveert op 30 oktober in beperkte oplage in Europa. Deze bundel bevat een zwart Wii U Premium Pack, de duizelingwekkende race-actie van Mario Kart 8 en het kleurrijke schietspel Splatoon en biedt daarmee de ideale combinatie voor iedereen die zoekt naar instant fun. In Mario Kart 8 trotseren coureurs de zwaartekracht door te racen tegen muren en langs plafonds van duizelingwekkende parkoersen. Er zijn 32 nieuwe banen en aangepaste klassieke tracks om over te racen, nieuwe voorwerpen om in het heetst van de strijd te benutten, en tal van manieren om tegen andere spelers te racen. Spelers in dezelfde kamer kunnen op een gesplitst scherm racen, terwijl online maar liefst 12 spelers tegelijk tegen elkaar kunnen strijden***. Mario Kart 8 biedt eindeloos raceplezier voor spelers van alle leeftijden en elk niveau.

Splatoon geeft een verfrissende nieuwe draai aan het shootergenre, met online-gevechten waarin twee teams van vier spelers tegen elkaar strijden om zoveel mogelijk terrein met de eigen kleur inkt te bespatten. Met de bewegingsbesturing van de Wii U GamePad vechten ze voor terreinwinst terwijl ze tegenstanders kleurrijk bekliederen. Spelers kunnen in inktvissen veranderen en door hun eigen inkt zwemmen om sneller te bewegen, tot moeilijk te bereiken zones te komen of om zich te verstoppen voor hun vijanden.

Het Mario Kart 8 + Splatoon Wii U Premium Pack, inclusief een vooraf geïnstalleerd exemplaar van Mario Kart 8 en een downloadcode voor Splatoon, is in Europa in beperkte oplage verkrijgbaar vanaf 30 oktober.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx