Mario en Sonic blijven wereldwijd succes boeken

thumbnail

SEGA of America, Inc. en SEGA Europe Ltd. kondigen met trots aan dat de exclusieve Nintendo-game Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen voor het Wii- en Nintendo DS-systeem sinds de introductie in oktober 2009 wereldwijd meer dan 6 miljoen keer over de toonbank is gegaan.

Nu de Olympische Winterspelen op 12 februari zijn ingeluid met de openingsceremonie heeft SEGA grootse plannen om de titel wereldwijd te ondersteunen met extra marketingactiviteiten. Er zijn nieuwe televisiecampagnes voor de game gepland in Noord-Amerika (van 12 t/m 28 februari) en andere belangrijke Europese regio’s, waaronder Frankrijk, de Benelux, Oostenrijk en de Noordse landen. Nu de wereld in de greep is van de Olympische koorts, doet SEGA wereldwijd mee aan feestelijke evenementen rond de Spelen in steden als Londen, Washington DC en San Francisco.

“De originele Mario & Sonic op de Olympische Spelen was een enorm succes voor SEGA”, aldus Mike Hayes, CEO van SEGA America en SEGA Europe. “Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen is een toonaangevende third-partygame voor de Wii en DS. We hadden er vertrouwen in dat de titel in de winkels een lange levensduur zou hebben. Het begin van de Winterspelen van 2010 in Vancouver is een perfect moment om ervoor te zorgen dat consumenten die de Olympische Winterspelen opnieuw in hun woonkamer willen beleven in eerste instantie aan SEGA denken.”

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen is exclusief verkrijgbaar voor het Wii- en Nintendo DS-systeem. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Ze zijn inderdaad erg populair.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  is volgens mij ook wel logisch, zijn 2 hele bekende characters over de hele wereld8)


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x