“Mandalorian-game in de maak bij Respawn Entertainment”

thumbnail

Volgens informatie van de Insider Gaming zou Respawn Entertainment werken aan een nieuwe Star Wars game gebaseerd op de Mandalorians. Het spel zou in ontwikkeling zijn bij Respawn Entertainment. Hoewel er nog zeer weinig bekend is omtrent het project, zou wel duidelijk zijn dat je speelt als een Mandalorian Bounty Hunter die bounties moet voltooien. Het verhaal zou wat meer afstand houden van Disney+’ serie The Mandalorian. Het spel zou zich namelijk focussen op gebeurtenissen tussen Star Wars: Episode III en Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi. Officieel is de game nog niet aangekondigd.

Mandalorians zijn een fictief krijgersvolk uit het Star Wars-universum. Ze staan bekend om hun sterke krijgstradities, onverschrokkenheid en toewijding aan hun cultuur. Mandalorianen dragen vaak kenmerkende harnassen en helmen, en ze hechten veel waarde aan eer en discipline. Een van de beroemdste Mandalorianen is Boba Fett, een premiejager die een iconische status heeft verworven binnen de Star Wars-saga. De Mandalorianen spelen een belangrijke rol in veel verhalen binnen de Star Wars-mythologie, waarbij hun conflicten, loyaliteiten en heroïsche daden vaak centraal staan.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2756
  1 maand geleden

  Al ben ik niet meteen een grote fan van de serie zie ik wel potentie voor een goede Mandalorian shooter.Vind het ook slim dat ze meer gaan kijken naar de oude wat betere films voor deze game.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx