Maker Resident Evil Umbrella Chronicles wil een online mode

thumbnail

Resident Evil Umbrella Chronicles producer Masachika Kawata heeft zich enthousiast laten horen rondom een eventuele online mode voor de Nintendo Wii game Resident Evil Umbrella Chronicles, welke binnenkort zal gaan verschijnen voor het genoemde platform. De man zou graag zien dat er een online mode in het spel zou gaan komen, maar helaas zou het volgens de planning niet mogelijk zijn om dit nog te realiseren. Er zijn dan ook geen plannen om daadwerkelijk een online mode in het spel te integreren. Gelukkig bevat het spel wel een multiplayer mode in de vorm van offline co-operative de campaigns uitspelen. Als Capcom echter nog aan zou gaan dringen om een online game mode in het spel te stoppen, dan bestaat de kans nog zeker dat Resident Evil Umbrella Chronicles een online mode zal krijgen.

De uitspraken van de man kun je nalezen op de website van Gamepro.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box