Mafia: Definitive Edition krijgt speciale Noir Mode in eerste post-launch update

thumbnail

Vandaag hebben 2K en Hangar 13 de eerste post-launch update voor Mafia: Definitive Edition uitgebracht, die nieuwe gratis features toevoegt voor alle spelers. Een van de nieuwe features is Noir Mode: een visuele optie die de gameplay en cinematics van Mafia: Definitive Edition een vintage, zwart-wit aanzien geeft, volledig met zwaarmoedige filmkorreleffecten om de Prohibition Era-stijl van de game nog meer te benadrukken. Screenshots van de Noir Mode kun je hier downloaden.

Daarnaast bevat de update nieuwe heads-up display (HUD) opties die ervoor zorgen dat spelers de optie hebben om de in-world main objective marker aan of uit te zetten, de mini-map enemy markers aan en uit te zetten in alle moeilijkheidsinstellingen, navigatiefeatures zoals turn-by-turn instructies en mini-map GPS in en uit te schakelen en een nieuwe minimalistische HUD-modus in te stellen, waardoor HUD-elementen zoals de mini-map, speedometer en objective tekst verborgen blijven. Meer informatie over de update van vandaag kun je in dit artikel vinden.

Mafia: Definitive Edition – de uitgebreide, volledig opnieuw opgebouwde remake van de originele Mafia – lanceert op 25 september. De remake bevat een bijgewerkt script vol met rijke nieuwe dialogen, uitgebreide achtergrondverhalen en extra cutscènes. Spelers vinden er ook geheel nieuwe gameplay-sequenties en -functies, best-in-class cinematics en andere verbeteringen. Het is de Mafia die spelers zich herinneren en veel meer.

Mafia: Definitive Edition maakt deel uit van de Mafia: Trilogy, die het volgende bevat:

  • Mafia: Definitive Edition – De volledig nieuwe remake van de geliefde klassieker;
  • Mafia II: Definitive Edition – De ultra HD-remaster van het door de fans zeer geliefde Mafia II;
  • Mafia III: Definitive Edition – De herintroductie van het bekroonde verhalende meesterwerk.
  • Spelers die Mafia: Trilogy digitaal aanschaffen, hebben direct toegang tot Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definitive Edition en kunnen Mafia: Definitive Edition downloaden zodra deze op 25 september verkrijgbaar is. Mafia: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definition Edition zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. De games zijn zowel los als gebundeld verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Steam. De volledige Trilogy is vanaf 25 september ook verkrijgbaar op de Epic Games Store.
0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x