Maffe shooter Plants vs. Zombies Garden Warfare nu verkrijgbaar

thumbnail

PopCap Games, een onderdeel van Electronic Arts Inc., heeft vandaag Plants vs. Zombies Garden Warfare uitgebracht: een geweldige multiplayer-shooter waarin de kracht van de Frostbite™ 3-engine wordt gecombineerd met de sappige humor, de wilde actie en de levendige landschappen van de immens populaire Plants vs. Zombies-serie. In Plants vs. Zombies Garden Warfare kies je als speler een kant en ga je de strijd aan met je plant- of zombievijanden. Dat kan in verschillende speltypen met een indrukwekkend arsenaal aan wonderlijke wapens. Bekijk HIER de nieuwste trailer.

“Niet veel mensen hadden een shooter verwacht op basis van de Plants vs. Zombies-serie. Maar we denken dat de echte verrassing pas komt zodra de spelers de game in handen hebben”, aldus Brian Lindley, producent van Plants vs. Zombies Garden Warfare. “Het is een compleet ander genre voor de serie, maar Plants vs. Zombies Garden Warfare is net zo toegankelijk als het origineel. En het is even uitgebreid, strategisch en waanzinnig als de fans verwachten van een Plants vs. Zombies-game.”

In Plants vs. Zombies Garden Warfare zitten populaire personages uit de serie, zoals de Peashooter en de Sunflower. En je komt nieuwe personages tegen, waaronder de Ice Cactus, de Hot Rod Chomper en alle zombies die je kunt verzinnen. Je kunt kiezen uit drie verschillende speltypen: de twee competitieve multiplayer-speltypen Garden & Graveyards en Team Vanquish voor twee teams van twaalf spelers of het coöp-speltype Garden Ops voor vier spelers. Via een gigantische set opties kun je planten en zombies aanpassen met leuke kostuums, items, hoedjes en nog veel meer. Door sommige opties krijgen de personages compleet nieuwe vaardigheden.

Er komen ook twee extra speltypen exclusief voor de Xbox One, het alles-in-een game- en entertainment systeem van Microsoft. Het eerste speltype is een lokaal coöp-speltype dat je samen op een gesplitst scherm kunt spelen. Het tweede is de Boss Mode waarin een derde vriend kan meedoen met een SmartGlass-apparaat. Die kan zijn team bijstaan via een overzichtsweergave van het strijdperk: gezondheid droppen, artillerieaanvallen uitvoeren en nog veel meer. De Boss Mode is ook beschikbaar voor Kinect, zodat je alles op een volledig scherm kunt beleven.

Plants vs. Zombies Garden Warfare is vanaf vandaag uitgekomen voor de Xbox One en het Xbox 360 videogame and entertainment systeem.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x