Maak je klaar voor Showdown in the Badlands, de nieuwste uitbreiding van Hearthstone

thumbnail

Hearthstone gaat in november naar het Wilde Westen met Showdown in the Badlands! De kwaadaardige Bloodrock Mining Company, geleid door de geniepige Sheriff Barrelbrim, heeft een gammele mijnbouwonderneming opgezet om Azeroth van zijn Azerite-voorraden te ontdoen. Zullen de outlaws, onder leiding van Elise Starseeker, Azeroth kunnen redden van de sinistere stadsbewoners die de hele Badlands dreigen te vernietigen? Je kunt nu alvast 145 gloednieuwe kaarten kopen, waaronder Legendary Outlaws, een nieuw Keyword: Quickdraw, en een tweede nieuw Keyword: Excavate!

RAMPSPOED KOMT NAAR DE STAD

 • De uitbreiding Showdown in the Badlands bestaat uit 145 nieuwe verzamelkaarten en verschijnt in november!
 • De Showdown in the Badlands Pre-Purchase Mega Bundle bevat 80 packs, 10 Golden packs, 1 willekeurige Signature Legendary, 1 willekeurige Golden Legendary en de Ulfar Hero Skin en cardback. De standaardbundel bevat 60 packs, 2 niet-gouden willekeurige Legendary-kaarten en de Ulfar cardback.
 • Bij het inloggen vanaf 17 oktober ontvangen alle spelers de Legendary Thunderbringer, met Taunt en Deathrattle: Summon een Elemental en Beast uit je deck.

INTRODUCTIE VAN ALLE NIEUWE MECHANICS

 • Nieuw Keyword: Quickdraw: In de Badlands kan snel trekken je redden. Kaarten met het Keyword Quickdraw krijgen een bonus in de beurt waarin ze aan je hand worden toegevoegd. Schiet kaarten af zodra je ze trekt voor een optimaal resultaat!
 • Nieuw Keyword: Excavate: Rijkdommen zijn er in overvloed als je ze kunt vinden! Kaarten met het trefwoord Excavate leveren je schatten uit de Azerietmijn op. Telkens als je Excavate, krijg je een willekeurige opgegraven schat van het niveau waarop je je bevindt en ga je naar het volgende niveau. Na het ontvangen van een schat van het laatste niveau wordt die mijn leeggehaald en begin je opnieuw in een nieuwe ader.
  • Legendarische schatten opgraven: Alleen de stedelingen kunnen een klasse-specifieke Legendarische Opgraafschat krijgen als ze voor de vierde keer Opgraven – Doodridder, Magiër, Rogue, Warlock en Krijger.
 • Legendarische Outlaws: Demon Hunter, Druid, Hunter, Paladin, Priest en Shaman zijn onze Outlaws. Elk van deze klassen krijgt een krachtige verzamelbare Legendary Outlaw-minion die een bonuseffect krijgt als je geen duplicaten in je deck hebt.

NOVEMBER SEASON OF TWIST

 • Un’Goro keert terug in het november Season of Twist! Bouw decks met kaarten uit de Un’Goro- en Wonders-sets. Let op: er zijn geen Demon Hunter- of Death Knight-klassen voor deze Twist.

EEN BONANZA AAN EVENEMENTEN

Kom dit griezelige seizoen in de stemming met de terugkeer van het evenement Hallow’s End. Onder leiding van een bekende ruiter zonder hoofd kun je in het Wilde Westen verkleedkostuums voor je helden verdienen. Doe bovendien mee aan speciale BlizzCon-quests om een speciale cardback te verdienen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx