Maak je klaar om te razen in Call of Duty: Mobile – Seizoen 3: RUSH op 30 maart

thumbnail

Het is tijd om de neon uit de kast te halen als Call of Duty: Mobile’s – Season 3: RUSH dit massale feest laat beginnen. Op 30 maart om 1:00 uur kunnen spelers zich een weg banen door opwindende nieuwe content, waaronder een nieuwe MP map – Rush, een nieuwe Map Training Ground modus, een nieuw functioneel wapen en nog veel meer.

Call of Duty: Mobile – Season 3: RUSH geeft spelers de kans om 50 tiers van Battle Pass-beloningen te verdienen met een verse voorraad gratis en premium content, waaronder operators als Rivas – Neon en Darkwave, evenals de HDR bolt-action sniper, Wheelson scorestreak, Weapon Blueprints, Calling Cards, Charms, Call of Duty Points, en meer dat gedurende het seizoen wordt gelanceerd!

Hieronder staan enkele zieke beats voor Call of Duty: Mobile – Season 3: RUSH die naar Android en iOS komt:

 • Nieuwe MP Map – Rush – Was het eerst te zien in Call of Duty: Black Ops II. Rush speelt zich af op het terrein van een commerciële paintball vestiging. Deze keer spelen spelers echter niet met paintballs.
 • Nieuw Safe House-systeem en Scorestreak – Bekijk hoe je vrienden hun Safe Houses stylen of maak gebruik van de fan-favoriete scorestreak, de Wheelson, om ze op afstand te raken.
 • Nieuw wapen en attachment – Pak de nieuwe HDR, een VLK-sluipschuttersgeweer dat voor het eerst te zien was in Call of Duty: Modern Warfare of pak de nieuwe GRD-11 attachment voor de CR56 assault rifle.

Spelers kunnen in Call of Duty: Mobile – Season 3: RUSH ook diverse updates en verbeteringen van de game verwachten, naast nieuwe Seasonal Challenges, Draws, een Themed Event en meer, die bij de lancering en gedurende het seizoen in de winkel verschijnen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx