Maak je eigen muziek op de DS met Jam with the Band

thumbnail

Muziekliefhebbers opgelet! Het unieke nieuwe spel Jam with the Band verandert je Nintendo DS-systeem in een portable muziekmaker die je op leuke en creatieve manieren laat samenspelen met je vrienden. Componeer je eigen versie van beroemde nummers en deel ze met andere spelers. Of ga jammen met diverse populaire nummers in een constant groeiende lijst. Als je op zoek bent naar een unieke spelervaring, moet je Jam with the Band absoluut in de gaten houden. Dit spel wordt op 21 mei 2010, exclusief voor de Nintendo DS in Europa gelanceerd.

Jam with the Band is de nieuwste muzikale aanwinst in de reeks muziekspellen van Nintendo, zoals Rhythm Paradise en Wii Music. Gebruik de song editor om je eigen nummers te schrijven met elk acht onderdelen, waar je kunt kiezen uit een verzameling van meer dan 50 instrumenten. Het is ook mogelijk om eenvoudige melodieën toe te voegen door ze in de microfoon van de Nintendo DS te neuriën.

Het spel is bedoeld voor muziekliefhebbers met uiteenlopende smaken. Naast de 50 standaard beschikbare nummers, kunnen ongeveer 50 extra nummers worden gedownload via de Nintendo Wi-Fi Connection. Gebruikers kunnen ook hun eigen versies van nummers uploaden, waarna ze door andere gebruikers gedownload kunnen worden. Op de website van Jam with the Band kunnen spelers zien welke nieuwe en populaire tracks beschikbaar zijn.

Het spel zit vol speelse muzikale mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld de stylus op het touchscreen gebruiken om op een virtuele gitaar te spelen, terwijl je in de karaoke-stand via de ingebouwde microfoon van je Nintendo DS-systeem je zangkunsten op de proef kunt stellen. Het spel zal je stem zelfs analyseren om aan te geven voor welk muziekgenre deze het meest geschikt is.
En natuurlijk worden je muzikale verrichtingen nog leuker als je ze met andere spelers deelt!

Met een enkel exemplaar van het spel kunnen maximaal acht mensen elk een onderdeel van het nummer voor hun rekening nemen om samen te jammen! Er zijn verschillende
niveaus om op te jammen; in de makkelijkste gebruik je één tot vier knoppen, terwijl je in de moeilijkere standen met acht tot tien knoppen kunt spelen. Ook kun je gebruik maken van de stylus en het touchscreen.

Als je Nintendo DS draadloos met je Wii-systeem is verbonden kun je de muziek door de speakers van je tv of het op tv aangesloten geluidssysteem laten klinken. Wanneer het gratis Jam with the Band-kanaal op het Wii-spelsysteem is gedownload, kunnen acht spelers een band vormen om hun muziek uit één set speakers te laten klinken! Via de Nintendo Wi-Fi Connection krijgen spelers gratis toegang tot diverse downloadable nummers, bepaalde content van andere gebruikers en multiplayer-sessies.

Jam with the Band is je eigen muziekstudio op zakformaat, vol creatieve en gemakkelijk bedienbare mogelijkheden. Deze game wordt op 21 mei 2010 in Europa gelanceerd voor de Nintendo DS-systemen.

De game is standaard voorzien van 50 songs, waaronder de volgende populaire nummers:

ABC
Barbara Ann
Deeper Underground
Chariots of Fire
Do You Really Want to Hurt Me?
Every Breath You Take
I’m A Slave 4 U
I‘m So Excited
Jungle Boogie
Lady Marmalade
Living In America
Material Girl
New York, New York
Our House
Smoke on the Water
Stop! In the Name of Love
The Final Countdown
The Pink Panther Theme
Walking on Sunshine
We Are the Champions

Naast deze bekende nummers, kunnen gamers nog meer muzikaal plezier beleven door mee te jammen met melodieën uit diverse Nintendo klassiekers, zoals:

NES Classics Medley
F-Zero Medley
The Legend of Zelda Medley
Super Mario Kart Medley
Onigashima Medley
Super Mario Medley

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

de muziek is wel leuk… maar is denk ik niks voor mij:roll:

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Muziek en Nintendo. Hopelijk gaat het nu wel werken.:(

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Ben benieuwd. 😀

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

De muziek is in ieder geval wel gaaf

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

aww, dit is wel erg schattig. nu maar afwachten of het ook gaat werken… want meestal falen die games echt hard op de DS… wel erg leuk dat je mee kunt jammen met die Nintendo deuntjes 😀


Naar boven
5
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x