Maak het zwaard in jezelf wakker en keer je lot om in BLEACH Rebirth of Souls

thumbnail

Bandai Namco Europe kondigt vandaag BLEACH Rebirth of Souls aan, de nieuwe videogame gebaseerd op de legendarische franchise van Tite Kubo. De game, ontwikkeld door Tamsoft Corporation en met Takeharu Ishimoto als geluidscomponist, verschijnt binnenkort voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en pc.

In BLEACH Rebirth of Souls kunnen spelers incarneren in een aantal van hun favoriete personages uit de legendarische anime-franchise om te strijden in gevechten waarin hun krachtige zwaardkunsten op de proef worden gesteld. Met de mogelijkheid om nieuwe zwaarden en vormen te ontgrendelen tijdens gevechten, kunnen spelers elke uitkomst omkeren doordat hun personage sterker kan worden naarmate hun nederlaag dichterbij komt.

BLEACH Rebirth of Souls bevat een aantal van de bekendste personages uit de franchise, zoals Ichigo Kurosaki, Rukia Kuchiki, Uryu Ishida, Yasutora Sado (Chad) en vele anderen die later worden toegelicht.

BLEACH is een zeer populaire manga-reeks met zwaardgevechten en actie die van 2001 tot 2016 verscheen in Shueisha’s shōnen manga magazine Weekly Shonen Jump. De tv-animatieserie werd uitgezonden van 2004 tot maart 2012 en tot nu toe zijn er in totaal vier filmversies uitgebracht. Het laatste hoofdstuk, Thousand-Year Blood War Arc, met geheel nieuwe karakterontwerpen en krachtigere personages, wordt sinds 2022 uitgezonden. BLEACH wordt niet alleen in Japan maar ook wereldwijd enthousiast ontvangen en de populariteit blijft groeien.

Ga voor meer informatie over BLEACH Rebirth of Souls en andere titels van Bandai Namco Europe naar: https://www.bandainamcoent.eu

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2974
  10 dagen geleden

  De trailer laat verrassend alleen tot aan de Soul Society arc zien.De Arrancar en de Thousand Year Blood War arc zou ik ook heel graag willen in de game.Ben erg benieuwd naar hoe ver ze gaan met het verhaal.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx