Lollipop Chainsaw RePOP krijgt releasedatum

thumbnail

Dragami Games maakt bekend dat de actiegame Lollipop Chainsaw RePOP op 25 september 2024 in Europa zal worden uitgebracht voor de PC, de Xbox Series, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Fysieke versies zijn gepland voor oktober 2024, details volgen op een later tijdstip.

Lollipop Chainsaw is een actie-horror videospel ontwikkeld door Grasshopper Manufacture en uitgebracht door Warner Bros. Interactive Entertainment in 2012. Het spel werd geregisseerd door Goichi Suda, ook bekend als Suda51, en heeft een script dat mede geschreven is door James Gunn, die later beroemd werd als regisseur van de “Guardians of the Galaxy” films. Het spel volgt het verhaal van Juliet Starling, een cheerleader die toevallig ook een zombie-jager is. Bewapend met een kettingzaag en vergezeld door het pratende hoofd van haar vriend Nick, moet Juliet haar school en de wereld redden van een zombie-apocalyps veroorzaakt door een duistere kracht. De game combineert intense gevechtsactie met een unieke, kleurrijke stijl en een flinke dosis humor.

De gameplay van Lollipop Chainsaw biedt een mix van hack-and-slash gevechten en verschillende combo’s waarmee spelers zombies kunnen verslaan. Juliet’s bewegingen zijn snel en acrobatisch, wat past bij haar cheerleader achtergrond. Het spel is bekend om zijn extravagante en over-the-top stijl, met veel bloederige actie en komische elementen. De soundtrack, die een mix van punk, rock en pop bevat, draagt bij aan de energieke sfeer van het spel. Ondanks gemengde recensies prees men de creatieve visuele stijl, het humoristische script en de charismatische hoofdrolspeelster. “Lollipop Chainsaw” is uitgegroeid tot een cultklassieker binnen het genre, geliefd om zijn unieke benadering van het zombie-thema.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2981
  1 maand geleden

  Wist niet dat hier een nieuwe game van onderweg was.Ze hebben de juiste keuze gemaakt om deze dit jaar uit te brengen,Want het heeft zo wat weg van Stellar Blade die het nu ook erg goed gedaan heeft.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx