Link vindt en vindt in Zelda: Skyward Sword voor de Wii

thumbnail

Nintendo onthult nieuwe details over spannende gebieden, voorwerpen en mogelijkheden van The Legend of Zelda: Skyward Sword. Het epische avontuur dat op 18 november 2011 exclusief voor de Wii wordt gelanceerd. Deze week vervolgt Link zijn epische avontuur door terug te keren naar Eldin Volcano en daar nieuwe delen van de plattegrond te ontdekken. Spelers kunnen graven naar nieuwe voorwerpen en een nieuwe manier vinden om door dit gloednieuwe gebied te reizen.

De volgende nieuwe spelelementen worden onthuld:

• Terugkeer naar Eldin Volcano en de Fire Sanctuary: Link reist terug naar dit vulkanische gebied en vindt zijn weg naar de Fire Sanctuary, een kerker op de top van de vulkaan.
• Nieuw voorwerp: In de Fire Sanctuary krijgt Link weer een nieuw voorwerp – de Mogma Mitts. Door hiermee in zachte plekken in de grond te graven, krijgt hij toegang tot tunnels en kan hij de ondergrondse gebieden van deze kerker verkennen.
• Een nieuwe wending: Wanneer Link zijn zoektocht naar Zelda voortzet en zich een weg baant door dit verraderlijke gebied, schudt een enorme uitbarsting van de vulkaan zijn plannen stevig door de war.
• Meer fun in de lucht: Wanneer Link terugkeert naar Skyloft, kan hij zich vermaken met allerlei nieuwe activiteiten, inclusief Pumpkin Pull, een uitdagend behendigheidsspel waarin je op vliegende pompoenen moet schieten.

In aanloop naar de lancering van het spel op 18 november onthult Nintendo nog meer details en informatie.

The Legend of Zelda: Skyward Sword komt beperkt beschikbaar als Limited Edition-bundel met een exemplaar van het spel, een cd met orkestuitvoeringen van The Legend of Zelda 25th Anniversary Symphony-concert en een zeldzame gouden Wii-afstandsbediening Plus-controller die is versierd met de ‘Hylian Crest’, oftewel het wapen van Hyrule. Bestel het spel nu al, om teleurstelling te voorkomen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x