Link keert vanaf vrijdag 20 november terug naar de Switch in Hyrule Warriors: Age of Calamity

thumbnail

Beleef een verhaal dat zich honderd jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild afspeelt in Hyrule Warriors: Age of Calamity. Deze game is vanaf morgen verkrijgbaar, exclusief voor Nintendo Switch. Zie de game in actie in de nieuwe trailer.

Een eeuw voor de gebeurtenissen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild vond een grote ramp plaats. Hyrule werd in het duister gestort, verwoest door een kwaadaardige kracht die het koninkrijk voorgoed veranderde. Hoewel de komst van het Onheil een belangrijke rol speelt in The Legend of Zelda: Breath of the Wild, hebben fans nooit ervaren wat er voorafgaand aan die rampzalige gebeurtenis allemaal gebeurde… tot nu.

Spelers worden verplaatst naar de tijd voordat het Grote Onheil plaatsvond en kunnen deelnemen aan epische gevechten op bekende locaties in Hyrule, zoals die er waren voordat deze werden vernietigd. De game laat spelers de rol aannemen van geliefde personages uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild, zoals Link, Zelda en de vier Uitverkorenen, die voor het eerst als speelbare personages in de Hyrule Warriors-serie verschijnen.

De gameplay in Hyrule Warriors: Age of Calamity is snel en strategisch, met nadruk op het uitvoeren van combo’s en over-the-top speciale vaardigheden, perfect voor spelers die op zoek zijn naar een intense non-stop-actiegame met een directe link naar The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Daarnaast vertelt de game een diepgaand en gedetailleerd verhaal over de gebeurtenissen, relaties en dramatische ontwikkelingen die voorafgingen aan het Grote Onheil. Spelers kunnen in sommige stages ook de reusachtige, beeldvullende Titanen besturen en hun over-the-top-wapens gebruiken om een veldslag te winnen.

Gratis demo in de Nintendo eShop

Voordat de game morgen wordt gelanceerd, kunnen Nintendo Switch-bezitters al een voorproefje op de flitsende actie en dramatische tussenfilmpjes nemen door het spelen van de gratis demo, die nu beschikbaar is in de Nintendo eShop. In de demo gemaakte vorderingen worden overgezet naar de volledige game, zodat spelers verder kunnen spelen vanaf het punt dat ze in de demo bereikten.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x