Life is Strange Arcadia Bay Collection komt op 27 september naar Switch

thumbnail

SQUARE ENIX heeft vandaag bekendgemaakt dat Life is Strange Arcadia Bay Collection op 27 september 2022 verschijnt voor de Nintendo Switch. Dit wordt de eerste keer dat deze geliefde verhalende ervaringen beschikbaar zijn op dit portable platform. De fysieke versie van de game is nu beschikbaar voor pre-orders.

Bekijk hier de nieuwe Life is Strange Arcadia Bay Collection-trailer

Beleef twee bekroonde Life is Strange-games voor de allereerste keer op de Nintendo Switch! Maak kennis met een onvergetelijke cast aan personages in twee aangrijpende verhalen – met geremasterde beelden en verbeterde animaties die zijn geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch.

Gebruik de bovennatuurlijk rewind-kracht van Max of de bijdehante houding van Chloe om je eigen wending te geven aan de schokkende gebeurtenissen in Arcadia Bay.

De Life is Strange Arcadia Bay Collection bevat de delen ‘Life is Strange Remastered’ en ‘Life is Strange: Before the Storm Remastered’.

Deze gloednieuwe verzameling biedt:

 • Twee complete games
 • Geremasterde beelden, zowel personages als omgevingen zijn verbeterd en geoptimaliseerd voor de Switch
 • Verbeterde animaties van personages inclusief volledige facial mocap performance (Life is Strange Remastered)
 • Verhalen met verschillende eindes, waarin keuzes ook echt consequenties hebben
 • Gebruik de bovennatuurlijk rewind-kracht van Max of de bijdehante houding van Chloe om je eigen wending aan de verhalen te geven
 • Elke track van de eigenzinnige gelicenseerde soundtrack & originele muziek

Jon Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios: “Om te beginnen wil ik DON’T NOD bedanken voor de creatie van het geweldige originele Life is Strange, en Deck Nine Games bedanken dat ze de emotionele on-screen-optredens van deze geliefde personages naar een hoger niveau hebben getild in deze nieuwe edities. Het was voor ons heel belangrijk om deze bekroonde verhalen voor de eerste keer naar de Nintendo Switch te brengen, en dat blijkt ook wel uit de zorg die het Deck Nine-team aan deze versies heeft besteed. We heten met plezier een hele nieuwe groep spelers welkom in deze must-play-games.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx