LG wordt hoofdsponsor van Firstlook 2011

thumbnail

LG Electronics (LG) is de hoofdsponsor van Firstlook 2011 en zet in op 3D op hét gaming & digital lifestyle evenement van Nederland dat 1 en 2 oktober plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht.

Firstlook is het grootste game- en digital lifestyle evenement van Nederland. Duizenden consumenten proberen er twee dagen lang de nieuwste games- en hardwareproducten uit. Firstlook toont ook dit jaar weer de nieuwste trends op het gebied van digitaal entertainment voor het komend najaar. “Op de LG stand kunnen gamers alle 3D-producten uitproberen, van nieuwe games in de LG 3D Theatre genieten en op een nieuwe manier de extra dimensie beleven”, zegt Nick Park, President van LG Benelux.

LG’s Cinema 3D technologie voor tv’s en monitoren sluiten perfect aan bij de behoeftes van een gamer: schitterend Full HD beeld zonder beeldflickering, comfortabele 3D-brillen die niet opgeladen hoeven te worden en een bredere kijkhoek zodat zelfs grotere groepen vrienden met elkaar kunnen gamen.

Met de Optimus 3D Speed Android smartphone is LG de eerste speler met een telefoon voor 3D-games. Dankzij het stereoscopisch 3D-display is de 3D-bril overbodig. Samen met Gameloft worden zeventien Full 3D games gelanceerd, waarvan drie volledige 3D-spellen al pre-installed zijn: Asphalt 6: Adrenaline, N.O.V.A. — Near Orbit Vanguard Alliance en Let’s Golf! 2. De gamer kan onderweg genieten van 3D-games of het toestel thuis aan een 3D-tv koppelen.

Blammo Events toont zich zeer verguld met het hoofdsponsorship van LG. Volgens organisator Ruben Heere past LG perfect in de visie van Blammo Events om Firstlook in drie jaar tijd op te schalen tot een digital lifestyle evenement. “Digital entertainment is voor veel jongeren en jongvolwassenen de belangrijkste vorm van vrijetijdsbesteding. Op de producten van LG, zoals de 3D-beeldschermen en 3D-smartphones, kunnen al die vormen van digital entertainment als geen ander beleefd worden.” • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x