Level Up Wear Lanceert Kledinglijnen en Merchandise voor Bethesda Games

thumbnail

Level Up Wear (lvlp), een premium kleding en merchandise merk dat zich exclusief richt op officieel gelicentieerde designs voor videogames, kondigt vandaag een 3-jarige licentieovereenkomst voor Europa aan met Bethesda Softworks. Level Up Wear’s eerste kleding en merchandise collecties gebaseerd op de Bethesda games catalogus zijn nu beschikbaar voor pre-order op de Europese store: bethesda.levelupwear.com, in afwachting van de lancering op 15 Oktober. De merchandise zal later deze herfst ook in Europese winkels beschikbaar zijn.

Deze eerste collecties bevatten onder meer t-shirts, hoodies, tassen, portemonnees, en mobile cases, en zijn gebaseerd op de best-selling Elder Scrolls, Fallout, DOOM en Dishonored franchises, alsmede Bethesda’s games voor 2014 The Elder Scrolls Online, Wolfenstein: The New Order en The Evil Within. Nieuwe merchandise, waaronder limited editions, zal regelmatig in de store verschijnen.

De Bethesda games catalogus bevat een aantal van de meest geliefde game franchises ooit, zowel klassiek als modern. Wij voelen ons enorm vereerd dat wij deze mogelijkheid hebben gekregen en kijken ernaar uit om een diverse collectie te ontwerpen die zowel hardcore als casual gamers zal aanspreken, zegt Dimitri van Eetvelde, Managing Director bij Level Up Wear.

Na een succesvolle samenwerking met Bethesda op Gamescom, zal Level Up Wear ook volgende week weer aanwezig zijn met een Bethesda fan shop op het Firstlook evenement. De lvlp stand zal een scala aan nieuwe Bethesda merchandise voeren en zal om de hoek van de Bethesda stand te vinden zijn, waar gamers The Elder Scrolls Online en Wolfenstein: The New Order kunnen spelen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box