Level 5: Er bestaat toekomst voor Rogue Galaxy op de PSP/PS3

thumbnail

Sony CED heeft met Nao Higo, de US producent van Rogue Galaxy, gesproken over de toekomst van Level 5 games. Op de vraag of Level 5 nog van plan is om een nieuwe Rogue Galaxy uit te brengen op de PlayStation 3 en/of PlayStation Portable antwoorde Higo erg positief. “Ik hoop zeker op een nieuwe Rogue Galaxy game voor de toeokmst. Het is een wonderbaarlijk spel dat zeker openstaat voor een vervolg, maar het ligt natuurlijk ook aan de vraag en populariteit van het spel of er een vervolg zal gaan komen”.

Higo gelooft verder niet dat de stijl van de graphcis op de volgende generatie platforms minder impact zal hebben en minder realistisch gemaakt kan worden. “Alleen al de hardware maakt het voor ons mogelijk om nieuwe experimenten uit te voeren om grafische toevoegingen en stijlen te kunnen ontwikkelen die onderscheidend zijn in vergelijking met het wat we uitbrachten in het verleden”, aldus de woordvoerder.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box