Let’s Sing krijgt releasedatum

thumbnail

Ravenscourt en Voxler maken vandaag bekend dat het volgende deel in de succesvolle Let’s Sing-serie – Let’s Sing 2016 – op 23 oktober 2015 verschijnt voor PlayStation 4, Wii (compatibel met Wii U) en Xbox One, het alles-in-een entertainmentsysteem van Microsoft. Spelers kunnen de microfoon oppakken om 35 internationale tophits te zingen, zowel alleen als met 4 spelers op Wii en zelfs 8 spelers op PS4 en Xbox One. Op de tracklist staan veel recente tophits – zoals Meghan Trainor met “All About That Bass”, Calvin Harris feat. Ellie Goulding met “Outside”, Clean Bandit & Jess Glynne met “Real Love”, Ella Henderson met “Ghost” en Mark Ronson feat. Bruno Mars met “Uptown Funk” – maar ook klassieke songs als Queens “Don’t Stop Me Now” en Roxette’s “It Must Have Been Love”.

Spelers kunnen gewoon een favoriet nummer van de lijst kiezen om te beginnen. Er zijn soloversies van alle songs, maar spelers kunnen ook met of tegen hun vrienden zingen in diverse spannende spelmodi op PS4, Xbox One en Wii.

Kenmerken:
• Strak en modern ogende Current Gen Version: Let’s Sing 2016 komt beschikbaar voor PS4 en Xbox One met HD-video’s, een 3D Interface, vele fraaie animaties en speciale effecten. De versie voor de Wii is compatibel met Wii U.
• Exclusieve tracklist met topartiesten: 35 internationale tophits, exclusief geselecteerd voor Let’s Sing 2016.
• State-of-the-art technologie: Sinds 2005 heeft Voxler zich gericht op het leveren van de best mogelijke ervaring in zingspellen, gebaseerd op een baanbrekende zingspeltechnologie met geoptimaliseerde spraakherkenning en nauwkeurige real time feedback op de stem van de speler.
• Zing met je vrienden: Let’s Sing 2016 laat je een feestje bouwen met 4 zangers of zangeressen tegelijk op Wii en zelfs 8 tegelijk op PS4 en Xbox One, met keuze uit diverse spannende spelmodi.
• Gericht op vermaak voor iedereen: het draait om de fun die je met je vrienden beleeft. Los van de mooie playlist en krachtige technologie, is het de bedoeling dat jullie lachen en samen unieke momenten beleven. Begin je feestje dus snel en gemakkelijk via het gebruiksvriendelijke hoofdmenu dat direct toegang tot de playlist biedt. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x