Let’s Get Fit nu verkrijgbaar!

thumbnail

Doe je Sport Straps om en kom in beweging met Let’s Get Fit. Deze fitness-game die werd ontwikkeld door Voxler en Exkee en wordt uitgegeven door Ravenscourt, is nu exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Combineer de Sports Strap Set met je Joy-Con™-controllers om het meeste uit je workout te halen. De nauwkeurige bewegingsherkenning van Let’s Get Fit helpt je de oefeningen correct uit te voeren en zorgt voor effectieve en veilige trainingssessies.

Of je nu even een snelle workout wilt uitvoeren met de kant-en-klare routines of op een specifieke spiergroep wilt focussen met een aangepaste workout, je zit goed in Let’s Get Fit. De game biedt 100 verschillende oefeningen en eindeloze manieren om deze af te stemmen op jouw persoonlijke wensen.

Als je wilt zien hoe andere speler presteren, kun je de online-klassementen bekijken. Want een beetje competitie is goed voor je motivatie, toch? Als je een nieuwe routine in je leven wilt invoeren, kun je de in-game-kalender gebruiken om je workouts te plannen en regelmatig te trainen.

De game biedt uitgebreide instructies om beginnende spelers te helpen, dus zelfs als je nog nooit aan fitness hebt gedaan, kun je snel en eenvoudig aan de slag met Let’s Get Fit.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box