LEGO Universe wordt in oktober 2010 gelanceerd

thumbnail

De LEGO Groep maakt vandaag bekend dat LEGO Universe in oktober in de VS, Groot Brittanië en West Europa zal verschijnen. LEGO Universe, de eerste MMOG (massively-multiplayer online game) gebaseerd op de LEGO speelervaring, biedt trouwe LEGO fans eerder toegang tot de game, namelijk vanaf 12 oktober. Op 26 oktober zal de game officieel uitgebracht worden.

De release op 12 oktober zorgt ervoor dat LEGO Universe al beschikbaar is voor trouwe LEGO fans voor de officiële release via LEGO kanalen, waaronder de LEGO webwinkel. Door de distributiesamenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment zal op 26 oktober de MMOG officieel verkrijgbaar zijn via alle retailkanalen. LEGO Universe zal kort daarna wereldwijd verkrijgbaar zijn.

E3 bezoekers kunnen een preview krijgen van LEGO Universe op de Warner Bros. Interactive Entertainment stand op de Los Angeles Convention Center, South Hall nr. 2401. De nieuwe content die op de E3 wordt getoond, concentreert zich rondom de bouw- en gedragskenmerken van de game, waarmee spelers alles kunnen creëren en tot leven kunnen brengen met basis programmeertaal.

“Het is onze visie om LEGO fans van alle leeftijden te voorzien van een geheel nieuwe hoogwaardige speelervaring en creatief platform. In oktober biedt LEGO Universe nieuwe mogelijkheden om lol te maken en je te uiten” aldus Henrik Taudorf Lorensen, Vice President, LEGO Digital, de LEGO Groep. “De toegewijde LEGO fan community heeft sinds de start van dit project bijgedragen aan de ontwikkeling van LEGO Universe. Onze waardering hiervoor willen wij aan de trouwe fans tonen met de vroege release.”

LEGO Universe zal verschijnen voor PC en Mac, waarbij de Mac versie gebruikt maakt van de TransGaming’s (TSX-V: TNG) Cider Portability Engine.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig hiernaar.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box