Legende van Ga’Hoole krijgt info

thumbnail

Legende van Ga’Hoole – de game is een prachtige action flight game die zich afspeelt in een epische fantasiewereld en is gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van auteur Kathryn Lasky. De game bevat een verhaallijn boordevol actie, die het plot volgt van de 3D fantasie familie avonturenfilm Legende van Ga’Hoole.

Warner Bros. Interactive Entertainment (WBIE) en Krome Studios kondigen daarnaast met trots de nieuwe demo van Legende van Ga’Hoole – de game aan. De demo is beschikbaar op 6 september aanstaande voor de Xbox 360 via Xbox Live Arcade en op 8 september aanstaande voor PlayStation 3 via PlayStation Network.

In Legende van Ga’Hoole – de game komt een jonge uil, genaamd Soren, aan bij de Grote Ga’Hoole Boom en vertelt over zijn ontsnapping aan de kwade Volmaakte Strijders, die een nieuwe bedreiging vormen voor het koninkrijk van de uilen. Spelers nemen de rol aan van Shard, een veelbelovende jonge Bewaarder, die op een geheime missie gaat om de waarheid te achterhalen en de sinistere plannen van de Volmaakte Strijders te onthullen.

Spelers sluiten zich in de game aan bij een groep bijzondere helden als ze de rol aannemen van een Bewaarder, een gevleugelde strijder en beschermer van de uilenwereld. Gewapend met gevechtsklauwen en met hulp van betrouwbare bondgenoten gaan spelers als Shard de strijd aan tegen het kwaad. Al reizend door het koninkrijk van de uilen worden fans in het heetst van de strijd ondergedompeld in de unieke historie van Ga’Hoole. Kun jij het geheim van de Volmaakte Strijders onthullen voor het te laat is?

Features

– Wereld van Ga’Hoole: Ontdek de wereld van de animatiefilm door de originele verhaallijn vol actie te volgen met het ‘360 graden vliegmechanisme’ in meer dan 22 missies in 5 unieke werelden.

– Intuïtieve Gameplay: De eenvoudige pick-up-and-play ervaring zorgt ervoor dat ook jongere spelers gemakkelijk door de lucht kunnen vliegen, objecten op kunnen pakken en mee kunnen doen aan gevechten in de lucht. De uitgebreide vechtsystemen zullen ook uitdaging bieden aan oudere spelers.

– Luchtgevechten: Vecht tegen uilen en andere vijanden in de lucht door gebruik te maken van het uitgebreide gevechtssysteem waarmee spelers hun doelwit kunnen vastzetten en serieaanvallen kunnen uitvoeren.

– Bondgenoten in de lucht: Beveel je gevleugelde bondgenoten om vijanden aan te vallen om zo de overhand te krijgen in gevechten.

– Personaliseer de karakters: Upgrade de vaardigheden van je karakter door nieuwe uitrustingen vrij te spelen, elke met zijn eigen voordelen.

– Betoverende omgevingen: Ervaar de schitterende graphics en omgevingen gebaseerd op de film.

– Unieke eigenschappen: Kies uit vier verschillende soorten uilen: de oehoe, de kerkuil, de grote grijze uil of de gevlekte uil! Elke uilsoort heeft eigen basisvaardigheden die een unieke gameplay ervaring bieden (alleen voor console).

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

gaaf spel maar hoe save je hem ????????? xbox

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Heb even wat pics opgezocht en dat zag er niet echt super uit. Je speelt een uil ofzo? 🙄

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

De demo is beschikbaar op 6 september. Ik heb hier eigenlijk nog niets van gezien, wat afbeeldingen zouden idd wel nice zijn.

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Hmm geen idee hoe dat eruit gaat zien. Maar komt volgende week dus al uit? Even googlen voor wat filmpjes/plaatjes. Wat afbeeldingen bij het artikel zou misschien wel nice zijn, vooral bij zo’n lap tekst 8)

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

het lijkt me een zeer toffe film… maar geen game :weird:


Naar boven
5
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x