Leer ballet dansen op Nintendo DS en Wii met Repetto Ballerina

thumbnail

Deep Silver, het gameslabel van Koch Media, een toonaangevende producent en distributeur van digitale entertainmentproducten, heeft “Repetto Ballerina” aangekondigd voor Nintendo DS en Wii. Deze nieuwe game wordt uitgegeven in samenwerking met Repetto, de gerenommeerde Franse fabrikant van balletkleding. Ballerina’s in de dop kunnen zich in het spel hullen in Repetto-kleding.

“Repetto Ballerina” richt zich volledig op de kunst van het ballet. Klassieke dans is een van de meest populaire hobby’s bij meisjes. Ballet vertelt een verhaal uitgebeeld in muziek en dans in plaats van woorden. In deze nieuwe game voor Wii en Nintendo DS kunnen speelsters in de huid kruipen van een 12-jarig meisje dat zojuist is aangenomen op een zeer prestigieuze balletschool. Tijdens haar trainingsperiode legt de heldin zich volledig toe op dansen. Haar grote droom is om een beroemde prima ballerina te worden. Maar de weg naar succes is lang en vol met uitdagingen. Zo moeten haar medestudenten niet onderschat worden. Sommige van hen deinzen voor niets terug… Alleen de besten krijgen een kans om te stralen, daarom moete! n speelsters zich voortdurend blijven verbeteren. Gelukkig krijgen ze daarbij hulp van Nathan. Deze jonge, getalenteerde danser wordt door alle meisjes van de school aanbeden. Samen kunnen ze tussen de lessen door trainen, zodat de droom van onze heldin uit kan komen en ze een beroemd prima ballerina kan worden.

“Repetto Ballerina” speelt zich zowel op school als in het operahuis af. De single player game biedt schitterende dansanimaties, verbluffende 2D- en 3D-beelden en een spannende verhaallijn vol passie en avontuur. Net als in het echte leven is hard werken de sleutel tot succes. Daarnaast probeert het spel om normen en waarden als vriendschap, loyaliteit en behulpzaamheid bij te brengen. De Wii-versie bevat zes beroemde balletten die kunnen worden uitgevoerd met behulp van het Wii Balance Board en de Wii-afstandsbediening. In “Repetto Ballerina” voor Nintendo DS kunnen dansers vier bekende balletten ten uitvoer brengen.

“Repetto Ballerina” voor Nintendo DS en Wii is ontwikkeld door ZigZag Island en wordt in 2010 uitgegeven door Deep Silver.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box